Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Ascultă prima piesă Rainbow din ultimii 22 de ani, "Waiting for a Sign" - AUDIO

După 22 de ani fără materiale noi, trupa Rainbow a revenit în 2018, prin lansarea single-ului "Waiting for a Sign". Piesa a fost lansată de către trupa care activează acum sub numele de Ritchie Blackmore's Rainbow şi anticipează un viitor LP.
Single Ritchie Blackmore's Rainbow Waiting for a Sign

Single Ritchie Blackmore's Rainbow Waiting for a Sign (foto: Rainbow)

Noua melodie, "Waiting for a Sign" va fi inclusă pe albumul "Memories in Rock II", care debutează pe 6 aprilie prin Minstrel Hall Music. Aceasta va fi o ediţie specială, care include la pachet 2 CD-uri şi 2 DVD-uri înregistrate în timpul concertelor formaţiei Rainbow de anul trecut.

O componenţă all stars a apărut în acele reprezentaţii: Ritchie Blackmore drept chitarist, Ronnie Romero ca solist, Jens Johannson de la Stratovarius la clape. La tobe se afla David Keith de la Blackmore's Night, iar basist era Bob Nouveau.

Au trecut 22 de ani de la ultima melodie nouă lansată de grupul devenit legendar în anii 70 şi 80. Noul release a fost compus de către Blackmore, iar versurile sunt scrise de către soţia sa, Candice Night. Colecţia mai sus menţionată include variante live ale unor hituri Rainbow, dar şi Deep Purple şi alte piese pentru care Ritchie Blackmore e cunoscut.

Prima compilaţie "Memories in Rock" sosea în anul 2017 şi era un album live ce includea melodii cântate în Germania în 2016. În plus apăreau reînregistrări ale pieselor "I Surrender" (1981) şi "Land of Hope and Glory" a lui Edward Elgar.

Ultima aventură a lui Ritchie Blackmore cu Rainbow venea la începutul anilor 90. În 1993 muzicianul părăsea Deep Purple, reforma Rainbow şi realiza albumul "Stranger in Us All", lansat în 1995.

Citește mai multe despre RainbowRitchie Blackmore
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arcade Fire pregăteşte un videoclip dublu, "Money + Love", cu actriţa Toni Collette ca personaj

Ultimii ani ne-au arătat că artiştii muzicali au o puternică latură vizuală. Videoclipurile au devenit veritabile scurt metraje şi înlănţuirea...

Închide