Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă prima piesă Rainbow din ultimii 22 de ani, "Waiting for a Sign" - AUDIO

După 22 de ani fără materiale noi, trupa Rainbow a revenit în 2018, prin lansarea single-ului "Waiting for a Sign". Piesa a fost lansată de către trupa care activează acum sub numele de Ritchie Blackmore's Rainbow şi anticipează un viitor LP.

Publicat

pe

Single Ritchie Blackmore's Rainbow Waiting for a Sign
Single Ritchie Blackmore's Rainbow Waiting for a Sign │ FOTO: Rainbow

Noua melodie, "Waiting for a Sign" va fi inclusă pe albumul "Memories in Rock II", care debutează pe 6 aprilie prin Minstrel Hall Music. Aceasta va fi o ediţie specială, care include la pachet 2 CD-uri şi 2 DVD-uri înregistrate în timpul concertelor formaţiei Rainbow de anul trecut.

O componenţă all stars a apărut în acele reprezentaţii: Ritchie Blackmore drept chitarist, Ronnie Romero ca solist, Jens Johannson de la Stratovarius la clape. La tobe se afla David Keith de la Blackmore's Night, iar basist era Bob Nouveau.

Au trecut 22 de ani de la ultima melodie nouă lansată de grupul devenit legendar în anii 70 şi 80. Noul release a fost compus de către Blackmore, iar versurile sunt scrise de către soţia sa, Candice Night. Colecţia mai sus menţionată include variante live ale unor hituri Rainbow, dar şi Deep Purple şi alte piese pentru care Ritchie Blackmore e cunoscut.

Prima compilaţie "Memories in Rock" sosea în anul 2017 şi era un album live ce includea melodii cântate în Germania în 2016. În plus apăreau reînregistrări ale pieselor "I Surrender" (1981) şi "Land of Hope and Glory" a lui Edward Elgar.

Ultima aventură a lui Ritchie Blackmore cu Rainbow venea la începutul anilor 90. În 1993 muzicianul părăsea Deep Purple, reforma Rainbow şi realiza albumul "Stranger in Us All", lansat în 1995.

Comentează

Trending