Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ascultă piesa Garbage "Lick the Pavement", B-Side de pe noul album aniversar - AUDIO

Garbage a făcut istorie cu albumul din 1998, "Version 2.0", care primeşte o relansare în acest an, într-o variantă deluxe. Pe aceasta vom găsi piese B-side precum "Lick the Pavement", pe care vă invităm să o ascultaţi mai jos.
Coperta Garbage Version 2.0 relansat

Coperta Garbage Version 2.0 relansat (foto: Garbage)

Relansarea lui "Version 2.0" are loc pe 22 iunie prin casele de discuri Stunvolume şi PIAS. Colecţia de melodii va fi disponibilă atât în format digital, cât şi pe CD şi vinil. Fanii vor putea asculta 10 piese B-side din anii '90, inclusiv single-ul "Lick the Pavement". Acesta a fost relansat în această săptămână ca piesa promoţională pentru LP.

Solista Shirley Manson a descris "Version 2.0" drept albumul de căpătâi Garbage. Toboşarul şi producătorul trupei, Butch Vig s-a declarat de acord, descriind materialul discografic drept "probabil cel mai bun album al nostru". Nu e de mirare că de pe acel disc sunt preluate cele mai celebre single-uri ale alternative rockerilor: "Push It", "I Think I'm Paranoid" şi "Special".

Albumul din 1998 era de abia al doilea în istoria tânărului grup, care făcea trecerea la tehnologie digitală şi la influenţe electronice. Garbage va pleca într-un turneu de promovare a materialului relansat, axându-se pe concerte în Regatul Unit. Reprezentaţiile live se vor concentra pe piesele de pe "Version 2.0", plus melodii B-side.

Astfel arată tracklistul compilaţiei:

1. "Temptation Waits"
2. "I Think I'm Paranoid"
3. "When I Grow Up"
4. "Medication"
5. "Special"
6. "Hammering in My Head"
7. "Push It"
8. "The Trick Is to Keep Breathing"
9. "Dumb"
10. "Sleep Together"
11. "Wicked Ways"
12. "You Look So Fine"

B-Sides:

1. "Can't Seem To Make You Mine"
2. "13x Forever"
3. "Deadwood"
4. "Get Busy With The Fizzy"
5. "Soldier Through This"
6. "Thirteen"
7. "Lick The Pavement"
8. "Medication" (Acoustic)
9. "Tornado"
10. "Afterglow"

Ultimul album de studio al trupei a fost "Strange Little Birds", lansat în vara lui 2016. A debutat prin casa de discuri a trupei, Stunvolume şi a avut un sound întunecat şi cinematic. A fost promovat cu single-uri ca "Magnetized" şi "No Horses".

Garbage a cântat în România în 2012, în cadrul festivalului B'Estfest, din postura de headliner al primei zile de festival.

Citește mai multe despre GarbageShirley Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sean Paul susține în mai un nou concert la București

Artistul jamaican Sean Paul revine pe 23 mai la București. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, în deschidere urmând...

Închide