Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Ascultă noua piesă a trupei Godsmack, "Bulletproof", extrasă de pe albumul viitor - AUDIO

Godsmack a oferit primele detalii despre viitorul său album, "When Legends Rise", cu această ocazie lansând şi single-ul "Bulletproof". Cel mai nou release al trupei din ultimii 4 ani soseşte în aprilie, iar primul single poate fi ascultat mai jos.
Coperta album Godsmack When Legends Rise

Coperta album Godsmack When Legends Rise (foto: Godsmack)

Sully Erna şi colegii de trupă au o abordare ceva mai melodică pe melodia "Bulletproof". Aceasta este o piesă catchy, bună de difuzat la radio, cu un refren care îţi va rămâne în minte multă vreme. Riffurile de chitară sunt alternate cu un sintetizator discret, iar vocea lui Sully urcă spre refren, prelungind silabele aşa cum făcea şi la început de mileniu, când trupa era pe val.

Godsmack a promis că va lansa şi un videoclip oficial pentru acest single. Albumul "When Legends Rise" e programat să debuteze pe 27 aprilie, ca succesor al lui "1000hp", disc lansat în 2014. Muzicienii consideră noile melodii o evoluţie la capitolul compoziţie şi versuri. Un sunet mai matur este etalat pe acest LP, cel cu numărul 7 al grupului din Massachusetts.

Printre cele 11 piese de pe noul material discografic vom auzi şi balade, dar şi single-uri cu mesaje sociale, transmise împreună cu invitaţi speciali. Godsmack a filmat deja videoclipul lui "Bulletproof" la începutul lunii februarie la un studio din Los Angeles. În clip are o apariţie specială Billy Ray Cyrus, cântăreţ country de succes şi tatăl lui Miley Cyrus.

Acesta este tracklist-ul noului album:

01. When Legends Rise
02. Bulletproof
03. Unforgettable
04. Every Part of Me
05. Take It to the Edge
06. Under Your Scars
07. Someday
08. Just One Time
09. Say My Name
10. Let it Out
11. Eye of the Storm

Godsmack a concertat în România în 2015, la Arenele Romane, etalând unul dintre cele mai încinse duete de tobe văzute la Bucureşti.

Citește mai multe despre Godsmack
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Myles Kennedy, "Love Can Only Heal" - AUDIO

Myles Kennedy continuă promovarea noului album ”Year of The Tiger” cu piesa ”Love Can Only Heal”. Discul va fi lansat...

Închide