Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a trupei Godsmack, "Bulletproof", extrasă de pe albumul viitor - AUDIO

Godsmack a oferit primele detalii despre viitorul său album, "When Legends Rise", cu această ocazie lansând şi single-ul "Bulletproof". Cel mai nou release al trupei din ultimii 4 ani soseşte în aprilie, iar primul single poate fi ascultat mai jos.

Publicat

pe

Coperta album Godsmack When Legends Rise
Coperta album Godsmack When Legends Rise │ FOTO: Godsmack

Sully Erna şi colegii de trupă au o abordare ceva mai melodică pe melodia "Bulletproof". Aceasta este o piesă catchy, bună de difuzat la radio, cu un refren care îţi va rămâne în minte multă vreme. Riffurile de chitară sunt alternate cu un sintetizator discret, iar vocea lui Sully urcă spre refren, prelungind silabele aşa cum făcea şi la început de mileniu, când trupa era pe val.

Godsmack a promis că va lansa şi un videoclip oficial pentru acest single. Albumul "When Legends Rise" e programat să debuteze pe 27 aprilie, ca succesor al lui "1000hp", disc lansat în 2014. Muzicienii consideră noile melodii o evoluţie la capitolul compoziţie şi versuri. Un sunet mai matur este etalat pe acest LP, cel cu numărul 7 al grupului din Massachusetts.

Printre cele 11 piese de pe noul material discografic vom auzi şi balade, dar şi single-uri cu mesaje sociale, transmise împreună cu invitaţi speciali. Godsmack a filmat deja videoclipul lui "Bulletproof" la începutul lunii februarie la un studio din Los Angeles. În clip are o apariţie specială Billy Ray Cyrus, cântăreţ country de succes şi tatăl lui Miley Cyrus.

Acesta este tracklist-ul noului album:

01. When Legends Rise
02. Bulletproof
03. Unforgettable
04. Every Part of Me
05. Take It to the Edge
06. Under Your Scars
07. Someday
08. Just One Time
09. Say My Name
10. Let it Out
11. Eye of the Storm

Godsmack a concertat în România în 2015, la Arenele Romane, etalând unul dintre cele mai încinse duete de tobe văzute la Bucureşti.

Comentează

Trending