Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Ascultă noua piesă Thirty Seconds to Mars, "One Track Mind" featuring A$AP Rocky - AUDIO

Thirty Seconds to Mars lansează prima melodie în colaborare cu un artist rap de pe noul album, "One Track Mind". Jared Leto and co au înregistrat piesa împreună cu A$AP Rocky, iar acest release ajunge pe LP-ul "America".
Thirty Seconds to Mars A$AP Rocky One Track Mind

Thirty Seconds to Mars A$AP Rocky One Track Mind (foto: Thirty Seconds to Mars)

A$AP Rocky a anunţat recent al treilea album din cariera sa, iar imediat după anunţ a apărut pe acest single. "One Track Mind" începe cu ritmuri suave şi un Jared Leto care cântă un soi de R&B şoptit peste sintetizatoare haotice şi sample-uri inedite. Beat-urile au un sound tropical şi văratic, asemenea unor pescăruşi electronici.

Sample-urile vocale se suprapun în straturi multiple şi aceasta este una dintre puţinele dăţi când Jared Leto a primit şi un uşor auto tuning. Thirty Seconds to Mars nu e străină de colaborări cu nume mari din rap, bifând piese împreună cu Kanye West, precum "Hurricane". Acel single a fost distins cu premiul Kerrang! în anul 2009. "One Track Mind" include o apariţie scurtă a lui A$AP Rocky care cântă despre evoluţia carierei sale.

Abordarea de versificaţie şi flow aminteşte de piesa "L$D". A$AP Rocky a colaborat şi cu Lana Del Rey pe albumul de anul trecut, înregistrând două piese cu celebra artistă. Pe final de 2017 rapperul apărea pe piesa "Whiskey" de la Maroon 5.

De îndată ce versul său e gata un solo de chitară neaşteptat îşi face apariţia, surprinzător de complex faţă de pop-ul etalat de formaţie în ultima vreme. Noul album al grupului condus de Jared Leto va fi disponibil de pe 6 aprilie. Pe acest release vom mai găsi alte featuring-uri, cu Halsey şi Zedd, printre alţii.

Thirty Seconds to Mars a concertat la Bucureşti în 2014, într-o zi toridă, marcată de reprezentaţia acustică a lui Leto. Peste 10.000 de spectatori au fost topiţi de candoarea sa.

Citește mai multe despre Jared LetoThirty Seconds to Mars
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Succes dincolo de graniţe: Golan şi JazzyBIT

Pentru artiștii din România, dar și pentru cei care visează să urce pe o scenă internațională, succesul muzical dincolo de...

Închide