Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Thirty Seconds to Mars, "One Track Mind" featuring A$AP Rocky - AUDIO

Thirty Seconds to Mars lansează prima melodie în colaborare cu un artist rap de pe noul album, "One Track Mind". Jared Leto and co au înregistrat piesa împreună cu A$AP Rocky, iar acest release ajunge pe LP-ul "America".

Publicat

pe

Thirty Seconds to Mars A$AP Rocky One Track Mind
Thirty Seconds to Mars A$AP Rocky One Track Mind │ FOTO: Thirty Seconds to Mars www.facebook.com

A$AP Rocky a anunţat recent al treilea album din cariera sa, iar imediat după anunţ a apărut pe acest single. "One Track Mind" începe cu ritmuri suave şi un Jared Leto care cântă un soi de R&B şoptit peste sintetizatoare haotice şi sample-uri inedite. Beat-urile au un sound tropical şi văratic, asemenea unor pescăruşi electronici.

Sample-urile vocale se suprapun în straturi multiple şi aceasta este una dintre puţinele dăţi când Jared Leto a primit şi un uşor auto tuning. Thirty Seconds to Mars nu e străină de colaborări cu nume mari din rap, bifând piese împreună cu Kanye West, precum "Hurricane". Acel single a fost distins cu premiul Kerrang! în anul 2009. "One Track Mind" include o apariţie scurtă a lui A$AP Rocky care cântă despre evoluţia carierei sale.

Abordarea de versificaţie şi flow aminteşte de piesa "L$D". A$AP Rocky a colaborat şi cu Lana Del Rey pe albumul de anul trecut, înregistrând două piese cu celebra artistă. Pe final de 2017 rapperul apărea pe piesa "Whiskey" de la Maroon 5.

De îndată ce versul său e gata un solo de chitară neaşteptat îşi face apariţia, surprinzător de complex faţă de pop-ul etalat de formaţie în ultima vreme. Noul album al grupului condus de Jared Leto va fi disponibil de pe 6 aprilie. Pe acest release vom mai găsi alte featuring-uri, cu Halsey şi Zedd, printre alţii.

Thirty Seconds to Mars a concertat la Bucureşti în 2014, într-o zi toridă, marcată de reprezentaţia acustică a lui Leto. Peste 10.000 de spectatori au fost topiţi de candoarea sa.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Jared Leto şi Machine Gun Kelly au 8 nominalizări la Zmeura de Aur; Iată nominalizările

Dacă în aceste zile se vorbeşte mai mult despre Premiile Oscar, Grammy sau alte decernări, nu uităm nici de latură întunecată a trofeelor cinematografice. E vorba despre Zmeura de Aur, care premiază anual cele mai slabe producţii. În acest an avem recorduri, deoarece rapperul Machine Gun Kelly a strâns 7 nominalizări la "Razzies". I se alătură Jared Leto şi Tom Hanks.

Publicat

pe

Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)
Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)

Parcă Zmeura de Aur e mai neiertătoare ca oricând în 2023 şi vedem mai multe nume mari decât de obicei pe listă. Mă refer în special la Tom Hanks şi Ana de Armas. Pe numele lor oficial Golden Raspberry Awards, premiile au ajuns la ediţia cu numărul 43. Ceremonia e ţinuta de obicei în acelaşi weekend cu Premiile Oscar şi "sărbătoreşte" cele mai slabe filme din ultimul an.

"Good Mourning", film în care joacă Machine Gun Kelly are nu mai puţin de 7 nominalizări. Artistul, care a făcut în ultimii ani tranziţia de la rapper la rocker a scris, regizat, a produs şi a jucat în această peliculă de tip stoner comedy. În ea mai apar şi Mod Sun şi Megan Fox. Filmul a beneficiat de o raritate: o notă de zero curat pe Rotten Tomatoes. MGK are nominalizări pentru "Cel mai slab actor", "Cel mai slab regizor", "Cel mai rău combo de pe ecran". Bifează nominalizări şi pentru cel mai slab scenariu şi cel mai slab film.

Prietenul rapperului, Pete Davidson este şi el pe listă, pentru "Cel mai slab actor secundar". Cumva nu acesta e filmul cel mai criticat, ci "Blonde", în care Ana de Armas o joacă pe Marilyn Monroe şi a strâns 8 nominalizări la Razzies. MGK nu e singurul rocker cu şanse mari la trofee de genul, deoarece Jared Leto, solistul Thirty Seconds to Mars e nominalizat pentru apariţia sa din filmul "Morbius".

"Morbius" are 5 nominalizări, iar Leto ar putea fi desemnat "Cel mai slab actor". Tom Hanks e nominalizat pentru rolul de Gepetto din "Pinocchio", versiunea Disney. "Jurassic World" Dominion" apare la categoria "Cel mai rău remake sau sequel". Din păcate nu avem şi o categorie de coloană sonoră sau melodie originală.

"Câştigătorii" deloc râvnitelor trofee vor fi anunţat pe 11 martie 2023, cu o zi înainte de Premiile Oscar.

Citește în continuare

Trending