Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ascultă noua melodie a trupei The Kills, "Steppin' Razor", cover după un hit reggae - AUDIO

Cu câteva zile în urmă The Kills lansa un cover interesant al unei piese de Saul Williams, iar odată cu acea melodie a debutat şi "Steppin' Razor". Acesta este tot un cover, după melodia reggae a lui Peter Tosh.
Single The Kills Steppin Razor

Single The Kills Steppin Razor (foto: The Kills)

"Steppin' Razor" este un B-Side pentru noul single, "List of Demands (Reparations)", lansat săptămâna trecută. Acea melodie a primit şi un videoclip, în care o serie de prizoneri, printre care şi membrii trupei dădeau cu pumnii în masă în semn de protest. E interesant faptul că piesa originală a lui Saul Williams a apărut în serialul "Orange Is The New Black", care se bazează fix pe interacţiunea celor închişi după gratii.

"Steppin' Razor" ne duce într-o direcţie sonică sacadată, o abordare total diferită de relaxata melodie reggae după care e realizat acest cover. Peter Tosh, autorul a colaborat cu Mick Jagger la piesa "Walk and Don't Look Back". Tosh este o figură atât de respectată în Kingston, Jamaica încât are propriul său muzeu. Artistul a fost singurul din zona reggae cu care casa de discuri a celor de la Rolling Stones a colaborat în anii '70.

De artwork-ul noului single s-a ocupat Shepard Fairey, iar de animaţia din clip Martin MacPherson. Cele două single-uri din această lună sunt primele release-uri The Kills de la EP-ul "Non-Electric" de anul trecut. Duo-ul american format din Jamie Hince şi Alison Mosshart a confirmat recent o serie de concerte în SUA, Rusia şi alte ţări din Europa. The Kills vor deschide concertele Foo Fighters din această vară, în cadrul turneului european al formaţiei lui Dave Grohl.

Muzicienii au concertat în România cu ocazia lui Summer Well Festival 2017, unde au avut o reprezentaţie explozivă, în special ca solouri de chitară.

Citește mai multe despre The Kills
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mary J. Blige interpretează piesa "Mighty River" la Premiile Oscar 2018

Mary J. Blige a interpretat o piesă compusă pentru filmul "Mudbound" în cadrul decernării premiilor Oscar 2018. Vă invităm să...

Închide