Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ascultă noua melodie The Chainsmokers, "Everybody Hates Me" - AUDIO

"Intru în club ca şi cum toată lumea mă urăşte" este versul catchy care îţi va rămâne în minte din noul single The Chainsmokers. Se numeşte "Everybody Hates Me" şi tocmai a debutat, drept cea mai nouă creaţie a duo-ului american.
Coperta Single The Chainsmokers Everybody Hates Me

Coperta Single The Chainsmokers Everybody Hates Me (foto: The Chainsmokers)

Muzicienii revin la sound-ul EDM care i-a consacrat şi la versurile de petrecere şi hedonism clasice. Duse sunt tentaţiile de vampirism de pe "You Owe Me" sau mesajul socio-politic din "Sick Boy". "Everybody Hates Me" este al treilea single The Chainsmokers din 2018 şi cu siguranţă cel mai dansabil şi fredonabil.

Drop-ul clasic EDM presărat pe parcursul acestei creaţii aminteşte de "Roses", una din piesele hit ale grupului. Ca dovadă că fanii The Chainsmokers aşteptau cu nerăbdare o revenire la sound-ul clasic această piesă a sărit deja de 1.4 milioane de vizualizări pe YouTube în nici 24 de ore.

Muzicienii îşi fac o psihanaliză pe scurt, întrebându-se la începutul piesei ce rost are o postare de fotografie pe Instagram. Creatorul de muzică se simte în sinea sa urât, înşelat, neînţeles, dar se bălăceşte în această senzaţie şi o savurează cu hedonism. Din acest duo, Andrew Taggart a oferit vocea noului single, cu ceva editare şi tuning în studio, plus efecte electronice.

The Chainsmokers au încheiat recent etapa europeană a turneului "Memories... Do Not Open". Andrew şi Alex îşi vor continua acum rezidenţa în Las Vegas la clubul XS Nightclub, pentru ca la vară să îşi reînceapă concertele. Cu peste 10 miliarde de stream-uri globale, acest duo EDM ne arată că e mai în vogă decât oricând.

Activi din 2012, cei doi americani sunt cunoscuţi atât ca DJ, cât şi ca producători de muzică. Dădeau lovitura în 2014 cu single-ul "#Selfie" şi de atunci au avut hit după hit. Chiar dacă EP-uri au avut destule, artiştii au lansat primul LP de abia anul trecut, în primăvară, sub numele de "Memories... Do Not Open".

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"I Need Your Love" (Dă-mi iubirea ta) de la Holograf este nominalizată la International Songwriting Competition

Trupa Holograf adaugă în palmaresul muzical un succes care se aude peste ocean. Formația este nominalizată la doua categorii în...

Închide