Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Shawn Mendes, "Lost in Japan" - AUDIO

Shawn Mendes tocmai a lansat o melodie R&B senzuală, numai bună pentru începutul de primăvară. Numele său este "Lost in Japan", iar acest single este unul jucăuş, ca o invitaţie la o primă întâlnire mult după apus.

Publicat

pe

Shawn Mendes

Tânărul de doar 19 ani lansa cu câteva zile înainte de acest single o piesă languroasă şi tristă, în care îl regăseam pe podeaua unei băi. De la înnecul în depresie ajungem la o combinaţie între disco şi R&B pe "Lost în Japan". Basul funky ne duce cu gândul la creaţiile lui Pharrell din ultimii ani şi la influenţele lui The Weeknd pe ultimul său LP.

Linia de bas va face multă lume să se ridice de la masă în cluburi şi să dea din umeri şi genunchi ca în anii '80. "Lost in Japan" este un single companion pentru release-ul recent "In My Blood", arătându-ne o altă latură a lui Shawn. Ambele piese au fost compuse de către Teddy Geiger, colaborator de la începutul carierei tânărului muzician.

Au lucrat la aceste cântece şi Nate Mercereau şi Scott Harris. Shawn Mendes a dat lovitura cu doar câteva zile în urmă, prin piesa "In My Blood", care a strâns 2.2 milioane de stream-uri doar în SUA şi 27.000 de descărcări plătite în doar o săptămână. A debutat pe locul 72 în Billboard Hot 100 şi pe locul 9 în topul Digital Song Sales, fiind pentru a şaptea oară când Shawn bifează un top 10.

Pe acea piesă Mendes a etalat un stil care aducea cu Kings of Leon puţin. Artistul se pregăteşte de lansarea unui al treilea album, care îl va succeda pe "Illuminate", care a debutat în septembrie 2016 pe locul întâi în topuri. Muzicianul canadian este activ din anul 2013 şi este doar unul dintre 5 artişti din istorie care au avut două albume ce au debutat pe locul întâi în US Billboard 200 înainte să atingă vârsta de 18 ani.

Solistul abordează genuri muzicale precum pop, folk pop şi pop rock. Cântă la chitară şi pian şi are o tonalitate vocală care aminteşte de Justin Timberlake.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Shawn Mendes a lansat piesa "Heartbeat", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Lyle, Lyle Crocodile" - AUDIO

Shawn Mendes a lansat noua sa melodie "Heartbeat", primul single de pe coloana sonoră pentru viitorul său film de familie - "Lyle, Lyle, Crocodile". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Shawn Mendes - When You're Gone (Acoustic Video)
Shawn Mendes - When You're Gone (Acoustic Video) │ FOTO: Captură YouTube

Atât filmul "Lyle, Lyle Crocodile", cât și întreaga coloana sonoră a peliculei sosesc pe 7 octombrie. Shawn Mendes dă voce reptilei titulare în film, din distribuţia căruia mai fac parte Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman și Scoot McNairy.

Bazat pe povestea cu același nume scrisă Bernard Waber, filmul îi are în prim plan pe membrii familiei Primm: doamna Primm (Constance Wu), domnul Primm (Scoot McNairy) și fiul lor Josh ( Winslow Fegley). Aceștia se mută într-un apartament din New York și fac o descoperire șocantă. În podul casei lor locuiește un crocodil. În timp ce doamna Primm și principalul dușman al lui Lyle, domnul Grumps (Brett Gelman), sunt îngroziți de animal, Josh și proprietarul lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), îi asigură că animalul este blând - la urma urmei, - "poartă o eșarfă și știe să cânte"Intră în scenă Shawn Mendes, care interpretează o serie de piese originale scrise pentru această peliculă.

Filmul "Lyle, Lyle, Crocodile" marchează o premieră pentru Shawn; este prima dată când artistul face parte dintr-o distribuție de lungmetraj, dar aspectul muzical al filmului l-a încurajat să-și extindă cariera artistică. Coloana sonoră a peliculei conține printre altele melodii precum "Top of the World", "Carried Away", "Take a Look at Us Now" (cu Bardem) și "Rip Up the Recipe" (cu Wu).

AUDIO: Shawn Mendes - Heartbeat

Citește în continuare

Trending