Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Shawn Mendes, "Lost in Japan" - AUDIO

Shawn Mendes tocmai a lansat o melodie R&B senzuală, numai bună pentru începutul de primăvară. Numele său este "Lost in Japan", iar acest single este unul jucăuş, ca o invitaţie la o primă întâlnire mult după apus.

Publicat

pe

Shawn Mendes

Tânărul de doar 19 ani lansa cu câteva zile înainte de acest single o piesă languroasă şi tristă, în care îl regăseam pe podeaua unei băi. De la înnecul în depresie ajungem la o combinaţie între disco şi R&B pe "Lost în Japan". Basul funky ne duce cu gândul la creaţiile lui Pharrell din ultimii ani şi la influenţele lui The Weeknd pe ultimul său LP.

Linia de bas va face multă lume să se ridice de la masă în cluburi şi să dea din umeri şi genunchi ca în anii '80. "Lost in Japan" este un single companion pentru release-ul recent "In My Blood", arătându-ne o altă latură a lui Shawn. Ambele piese au fost compuse de către Teddy Geiger, colaborator de la începutul carierei tânărului muzician.

Au lucrat la aceste cântece şi Nate Mercereau şi Scott Harris. Shawn Mendes a dat lovitura cu doar câteva zile în urmă, prin piesa "In My Blood", care a strâns 2.2 milioane de stream-uri doar în SUA şi 27.000 de descărcări plătite în doar o săptămână. A debutat pe locul 72 în Billboard Hot 100 şi pe locul 9 în topul Digital Song Sales, fiind pentru a şaptea oară când Shawn bifează un top 10.

Pe acea piesă Mendes a etalat un stil care aducea cu Kings of Leon puţin. Artistul se pregăteşte de lansarea unui al treilea album, care îl va succeda pe "Illuminate", care a debutat în septembrie 2016 pe locul întâi în topuri. Muzicianul canadian este activ din anul 2013 şi este doar unul dintre 5 artişti din istorie care au avut două albume ce au debutat pe locul întâi în US Billboard 200 înainte să atingă vârsta de 18 ani.

Solistul abordează genuri muzicale precum pop, folk pop şi pop rock. Cântă la chitară şi pian şi are o tonalitate vocală care aminteşte de Justin Timberlake.

Trending