Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Ascultă coverul realizat de Lana Del Rey după piesa Madonnei "You Must Love Me" - AUDIO

Lana Del Rey tocmai a lansat prima sa melodie solo din 2018, după ce a apărut pe câteva colaborări. Noua piesă se numeşte "You Must Love Me" şi este un cover după melodia cântată de Madonna în pelicula "Evita". O creaţie clasică a lui Andrew Lloyd Webber, melodia primeşte suflul proaspăt al Lanei.
Single Lana Del Rey You Must Love Me

Single Lana Del Rey You Must Love Me (foto: Lana Del Rey)

"You Must Love Me" sună a piesă de coloană sonoră, având melodramatismul aferent şi nostalgia ce picură din fiecare silabă. Lana Del Rey îşi evidenţiază talentul vocal pe un negativ minimalist, cu acorduri timide de pian şi vioară. Ascultând acest single îţi poţi imagina o scenetă dintr-un film de epocă, cu costumele vremii şi toată drama şi romanţa de care Hollywood-ul era capabil în anii '70.

Compoziţia îi aparţine lui Andrew Lloywd Webber, care a fost de altfel creierul proiectului "Evita" din anii '70. Acesta a lâncezit în studiourile americane decenii bune, până ce Madonna i-a dat glas şi faţă, în pelicula din 1996. Filmul se axează pe viaţă Evei Peron şi ascensiunea sa politică în Argentina, dar şi pe moartea prematură la doar 33 de ani. Dacă nu vi se pare familiară melodia aceasta, aflaţi că acel film a dat naştere mega hitului "Don't Cry For Me Argentina".

Nu este o coincidenţă acest cover realizat de Lana Del Rey. Aceasta şi-a exprimat recent interesul de a crea un musical pentru Broadway. Şi cine este mai respectat în zona musical-urilor şi a teatrului decât Andrew Lloyd Webber? "You Must Love Me" se va regăsi pe un album compilaţie numit "Unmasked: The Platinum Collection", care va onora cariera lui Webber şi contribuţia sa la istoria teatrului şi musical-urilor.

Pe acelaşi LP vom găsi şi un cover realizat de Beyonce pentru melodia "Learn To Be Lovely" din "Phantom Of The Opera". Lana pregăteşte între timp primul său turneu australian din ultimii 6 ani, cu opriri la Melbourne, Sydney şi Brisbane la final de lună.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Muse va fi gata până în vară

Matt Bellamy este optimist în privința finalizării viitorului album Muse. Solistul crede că până în vară discul va fi înregistrat,...

Închide