Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alina Eremia și Liviu Teodorescu au lansat “Doar noi” în varianta Beatbox

La trei săptămâni de la lansarea piesei “Doar noi”, în colaborare cu Mark Stam, Alina Eremia și-a surprins ascultătorii cu o nouă variantă a piesei – Beatbox. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

“Doar noi” a adunat mai mult de 4 milioane de vizualizări pe YouTube, așa că artista a decis să lanseze o nouă versiune, alături de Liviu Teodorescu.

Alina Eremia și Liviu Teodorescu au o întreagă istorie muzicală împreună, fiind prieteni din adolescență, de când au făcut parte din aceași trupa, Lala Band. Încă de atunci, cei doi artiști au împărțit scenă, dar și platoul de filmare al serialului “Pariu cu viața”.

Cei doi artiști au reușit să își indeplinească visele, iar acum se bucură de un adevărat succes pe piața muzicală din România, piesele lor fiind pe primele locuri în topurile muzicale.

Anul 2017 a fost unul special pentru Alina Eremia, aceasta lansând primul album din carieră, “360”. Cel mai recent single, „Freeze”, în colaborare cu Monoir, a trecut granițele țării, bucurându-se de apreciere în Turcia, Grecia și Bulgaria.

Cântăreț și compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesele precum “Cine m-a pus”, “Obsesie” sau “Așa e ea, #Dulce”, Liviu a colaborat cu Sânziana Negru, Cristina Ich și Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa “Fanele” cu Laura Giurcanu, adunând peste 38 de milioane de vizualizări și clasându-se în top 5 ale celor mai virale melodii ale anului 2017.

Citește mai multe despre Alina EremiaLiviu Teodorescu
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Bay a cântat piesa "Pink Lemonade" în premieră la SNL - LIVE VIDEO

James Bay a urcat pentru prima oară pe scena popularei emisiuni de divertisment Saturday Night Live. Cu acest prilej, artistul...

Închide