Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Weeknd şi Kendrick Lamar prezintă piesa "Pray For Me", de pe coloana sonoră "Black Panther" - AUDIO

Încă de la finalul anului trecut am aflat că pelicula Marvel "Black Panther" îl va avea pe Kendrick Lamar responsabil cu coloana sonoră. Artistul a lansat deja o melodie de pe acel soundtrack şi acum revine cu colaborarea cu "The Weeknd", pe melodia "Pray For Me".
Single The Weeknd Kendrick Lamar Pray for Me

Single The Weeknd Kendrick Lamar Pray for Me (foto: Kendrick Lamar)

La începutul lunii ianuarie puteam asculta piesa "All the Stars", extrasă de pe aceeaşi coloană sonoră. Atunci Kendrick Lamar colabora cu SZA, iar acum împrumută timbrul sensibil şi vulnerabil al lui The Weeknd pentru piesa catchy "Pray For Me". Asemenea primului single, negativul este minimalist, cu un singur sample electronic care se repetă în fundal şi o percuţie ţinută la minim.

The Weeknd cântă despre dorinţa de a fi văzut drept cine este cu adevărat. Artistul îşi doreşte sufletul salvat şi afirmă că ar muri şi ar ucide pentru o persoană specială. Kendrick intră pe vers puternic, exprimându-şi dorinţa de a se lupta cu el însuşi şi cu universul pentru lucrurile în care crede. Flow-ul creşte accelerat spre mijlocul piesei, cu o vocaliză în surdină a lui The Weeknd în fundal.

Aceasta nu este o melodie clasică de film de acţiune cu super eroi, mai ales unul Marvel, dar nici "Black Panther" nu este un film tipic. Se aventurează profund în cultura alternativ-africană, în subliminalul omului de culoare şi al mândriei sale. Coloana sonoră oficială a filmului va fi lansată pe 9 februarie, prin Aftermath Records.

Teasere cu privire la implicarea lui Kendrick în proiect au apărut încă de la lansarea videoclipului "LOVE". Rapperul a avut un an excelent, adjudecându-şi 6 premii Grammy la festivitatea de la finalul lunii ianuarie, inclusiv "Cel mai bun videoclip" şi "Cel mai bun album rap".

Citește mai multe despre Kendrick LamarThe Weeknd
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Spice Girls se vor reuni și s-au pus de acord în legătură cu noile proiecte

După ce s-au vehiculat mai multe încercări de reunire a trupei Spice Girls, iată că fostele componente s-au întâlnit pentru...

Închide