Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Văduva lui Chris Cornell a vorbit despre moartea acestuia: "Mi-am pierdut sufletul pereche, iubirea vieții mele."

Într-un interviu emoționant ce va difuzat în emisiunea "Good Morning America", Vicky Karayiannis, a vorbit despre moartea lui Chris Cornell. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Chris Cornell
Chris Cornell

Văduva lui Cornell a spus cât de mult își iubea acesta familia, copiii și a admis că poate nu a văzut semnele care arătau că acesta nu a renunțat niciodată complet la dependența sa de droguri și că, în general, aceste probleme pot reveni oricând.

"A fost cel mai bun soț, cel mai minunat tată. Mi-am pierdut sufletul pereche și iubirea vieții mele.Își dorea să fie acolo pentru familia lui, pentru copiii lui. Își iubea viața… nu ar fi părăsit niciodată lumea asta."

Artistul lua un medicament foarte puternic pentru stări de anxietate, iar văduva lui crede că acesta i-a deteriorat starea mentală. Un efect advers foarte rar al medicamentului este reprezentat de gândurile sinucigașe.

"Știu că oamenii spun, uite, nu te poți învinovăți pe tine. Încerc să nu fac asta, însă erau semne că ceva nu era în regulă."

Karayiannis a mai spus că oamenii nu recunosc faptul că dependența este de fapt o boală, că toată lumea crede că este o alegere, când de fapt nu se întâmplă așa.

Chris Cornell, solistul formației Soundgarden, a murit pe 18 mai, la vârsta de doar 52 de ani. Acesta și-a pus capăt zilelor spânzurându-se, informația fiind ulterior confirmată de examenul de medicină legală.

Chris Cornell este una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge. Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

Ultima piesă lansată de Chris Cornell este ”The Promise”, o melodie compusă pentru coloana sonoră a filmului cu același titlu, care s-a bucurat ulterior și de un videoclip teatral, în care parcă acesta își lua rămas bun de la fani.

Comentează

Trending