Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Trupa Fall Out Boy lanseaza trei piese noi - AUDIO

Trupa Fall Out Boy a pregătit o surpriză pentru fani - trei piese noi de pe un mini-EP, denumit "Llamania". Vă invităm să le ascultați mai jos.

Urmărește-ne pe

"Wrong Side of Paradise", "Past Life" și "Footprints in the Snow" sunt cele trei melodii noi, un cadou pentru iubitorii trupei, care au așteptat atât de mult ultimul lor material discografic, "M A N I A". Totuși, băieții de la Fall Out Boy au ales să lanseze melodiile de pe mini EP-ul "Llamania" sub un alias, Frosty & The Nightmare Making Machine.

Albumul "M A N I A", apărut la începutul lui 2018, fusese promis încă din toamna anului trecut, însă membrii trupei nu a fost mulțumiți de rezultatul final, așa că au decalat puțin lansarea.

Fanii au primit pe mail versiunea de CD a EP-ului, bassistul Pete Wentz explicând ulterior:

"Fiindcă am amânat lansarea albumului, am simțit că ar trebui să mulțumim fanilor pentru că au avut atâta răbdare, așa că am hotărât să le facem cadou aceste trei piese demo pe care nu le vom termina niciodată."

De asemenea, Pete Wentz a făcut un Q&A cu fanii, live, chiar din cadă, pentru a-și onora promisiunea pe care a făcut-o în 2011. Atunci, Wentz a declarat pe contul lui de Twitter că dacă va ajunge vreodată la 3 milioane de urmăritori, va răspunde întrebărilor de la fani din cadă. În 2015, Pete a ajuns la cei 3 milioane de subscriberi, așa că un fan l-a făcut atent și l-a îndemnat să își țină promisiunea. Aproape doi ani mai târziu, Wentz s-a ținut în sfârșit de cuvânt.

"M A N I A" este LP-ul cu numărul 7 pentru trupa rock americană şi este succesorul discului "American Beauty/American Psycho". Noile piese au fost compuse în timpul ultimului turneu global pentru precedentul LP. Pete Wentz a numit "M A N I A" drept "un mare restart" pentru direcţia muzicală a trupei.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones revin cu noi date din turneul "No Filter"

Legendara trupă The Rolling Stones a anunțat o serie de concerte în Marea Britanie și Irlanda în vara anului 2018....

Închide