Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Fall Out Boy lanseaza trei piese noi - AUDIO

Trupa Fall Out Boy a pregătit o surpriză pentru fani - trei piese noi de pe un mini-EP, denumit "Llamania". Vă invităm să le ascultați mai jos.

Publicat

pe

"Wrong Side of Paradise", "Past Life" și "Footprints in the Snow" sunt cele trei melodii noi, un cadou pentru iubitorii trupei, care au așteptat atât de mult ultimul lor material discografic, "M A N I A". Totuși, băieții de la Fall Out Boy au ales să lanseze melodiile de pe mini EP-ul "Llamania" sub un alias, Frosty & The Nightmare Making Machine.

Albumul "M A N I A", apărut la începutul lui 2018, fusese promis încă din toamna anului trecut, însă membrii trupei nu a fost mulțumiți de rezultatul final, așa că au decalat puțin lansarea.

Fanii au primit pe mail versiunea de CD a EP-ului, bassistul Pete Wentz explicând ulterior:

"Fiindcă am amânat lansarea albumului, am simțit că ar trebui să mulțumim fanilor pentru că au avut atâta răbdare, așa că am hotărât să le facem cadou aceste trei piese demo pe care nu le vom termina niciodată."

De asemenea, Pete Wentz a făcut un Q&A cu fanii, live, chiar din cadă, pentru a-și onora promisiunea pe care a făcut-o în 2011. Atunci, Wentz a declarat pe contul lui de Twitter că dacă va ajunge vreodată la 3 milioane de urmăritori, va răspunde întrebărilor de la fani din cadă. În 2015, Pete a ajuns la cei 3 milioane de subscriberi, așa că un fan l-a făcut atent și l-a îndemnat să își țină promisiunea. Aproape doi ani mai târziu, Wentz s-a ținut în sfârșit de cuvânt.

"M A N I A" este LP-ul cu numărul 7 pentru trupa rock americană şi este succesorul discului "American Beauty/American Psycho". Noile piese au fost compuse în timpul ultimului turneu global pentru precedentul LP. Pete Wentz a numit "M A N I A" drept "un mare restart" pentru direcţia muzicală a trupei.

Comentează

Trending