Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Spice Girls se vor reuni și s-au pus de acord în legătură cu noile proiecte

După ce s-au vehiculat mai multe încercări de reunire a trupei Spice Girls, iată că fostele componente s-au întâlnit pentru a plănui reîntoarcerea mult așteptată, oferind o declarație oficială. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Emma Bunton a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram, alături de Mel B, Victoria Beckham, Mel C și Geri Halliwell. Aceasta a completat fotografia cu o descriere sugestivă "Întotdeauna cele mai bune prietene, viitorul arată spicy".

Ulterior, pe pagina oficială de Facebook a acestora a apărut o declarație oficială:

"Ne-am bucurat de o după amiază minunată amintindu-ne de momentele frumoase petrecute împreună. Suntem copleșite de interesul global pentru Spice Girls. Simțim că acum este timpul să explorăm împreună oportunitățile incredibile pe care le avem. Suntem toate de acord asupra faptului că există infinite posibiltăți să scoatem la lumină esența The Spice Girls și în același timp să transmitem următoarelor generații un mesaj despre emanciparea femeilor."

Urmează noi proiecte pentru care cele cinci membre ale trupei vor primi 10 milioane de lire sterline fiecare. Printre planurile Spice Girls se numără un show TV, endorsement, dar și relansarea unei compilații cu cele mai cunoscute hituri.

Acestea s-au întâlnit acasă la Geri Halliwell, în Londra, unde li s-a alăturat și Simon Fuller, vechiul lor manager. În trecut, doar Victoria Beckam a fost sceptică în legătură cu reuniunea trupei, însă de această dată s-a lăsat convinsă.

Trupa Spice Girls s-a format în 1994, iar în 2000 s-a destrămat, după ce au lansat trei albume de studio împreună. Artistele s-au reunit pentru un turneu unic, în 2007, și au cântat împreună pentru ultima oară la Ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Citește mai multe despre Spice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thom Yorke a compus o piesă pentru brandul de modă rag&bone

Solistul Radiohead, Thom Yorke, a compus o nouă piesă ce poate fi ascultată în scurtmetrajul "Why Can't We Get Along",...

Închide