Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single The Kryptonite Sparks, "Interlocutor" - AUDIO

Trupa indie The Kryptonite Sparks a lansat o piesă nouă, intitulată ”Interlocutor”. Single-ul este compus de Răzvan şi Rareş Diaconu, cei doi lucrând pe partea de producție cu Adrian Despot.

Publicat

pe

The Kryptonite Sparks
The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks, exploratorii sonici ce ne-au adus single-urile ”Și Golanii Beau Ceai” și ”Ne Ascundem”, au revenit cu o piesă nouă. Rezultatul ultimelor explorări sonice, going back to basics, în dulcele stil clasic - 3 chords punk rocker, track-ul ”Interlocutor” este compus de Răzvan Diaconu şi Rareş Diaconu, care au lucrat la producţie alături de Adrian Despot.

„Ne-am început anul treziți pe fața cea bună a pernei și așa a apărut conceptul ”INTERLOCUTOR”. De departe cea mai prolifică ceartă pe care am avut-o vreodată. E funny să te gândești uneori la cele mai stupide subiecte de ceartă și să vezi cât de mult pot să crească și să se agraveze dacă nu există comunicare între participanți. Asta e tematica piesei, și în jurul acestei idei se joacă și instrumentalul. E o producție lo-fi, dar fresh, cu energie și BPM 180+ (atenție, cardiacii!). Încă o colaborare cu Despot, cu care am început să fim din ce în ce mai acasă, explorând noi modalități de exprimare sonică. INTERLOCUTOR, invităm la muzică prin dialog, într-o eră a emoji-urilor reci. Poate e mai bine să ieși cu un prieten, la concert, la film, la un zâmbet, la o ceartă. The Kryptonite Sparks out. Vă pupăm!” - The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks îşi caută interlocutori şi a început pe 22 februarie, în Bucureşti, turneul „Interlocutor”. Băieţii vor ajunge pe parcursul a câtorva săptâmani în 11 oraşe, din Timişoara în Constanţa şi din Cluj în Craiova.

AUDIO: The Kryptonite Sparks - "Interlocutor"

Cu prima suflare în 2010, The Kryptonite Sparks recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă. Cel de-al doilea material discografic TKS - "Doi // A doua undă de bruiaj", a fost lansat în luna februarie 2016, printr-un concert ce a avut loc în Club Fabrica din București.

În toamna lui 2016, The Kryptonite Sparks a început “The Interplanetary Endeavour”, un turneu ce a acoperit 28 de orașe, o parte în afara României, marcând astfel și primul turneu internațional.

Componența The Kryptonite Sparks:

  • Răzvan Diaconu (voce, chitara)
  • Rareș Diaconu (chitara bas, voce, synth)
  • Răzvan Anton (tobe)

Trending