Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ștefan Bănică susține în luna martie 3 concerte „Te iubesc, femeie!"

Ștefan Bănică sărbătorește 8 martie pentru al optulea an consecutiv prin concertele „Te iubesc, femeie!". În luna martie, artistul va concerta în trei orașe din România.

Ștefan Bănică la Sala Palatului pe 16 decembrie 2017

Baza tradiției concertelor din martie a fost pusă în 2011, când concertul „Te iubesc, femeie!" a fost organizat pentru prima dată la București. Încă de la început, acest concept s-a bucurat de un mare succes, ceea ce a dus la continuarea sa și în anii următori, devenind „fratele mai mic al concertului de Crăciun", așa cum l-a denumit Ștefan Bănică.

Anul acesta, concertele „Te iubesc, femeie!" se vor desfășura în trei orașe din România:

  • 2 martie – Piatra Neamț, Sala Polivalentă
  • 4 martie – Arad, Sala Polivalentă
  • 7 martie – București, Circul Metropolitan Bucuresti (fost Circ & Variete Globus)

"Concertele "Te iubesc, femeie!" din luna martie reprezintă cadoul meu special pentru doamne și domnișoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, care sper să ajungă direct la sufletul celor care vor fi în sala de spectacol, la cele trei concerte din acest an. Aștept cu bucurie să ne revedem la București, Piatra Neamț și, în premieră cu acest concert, la Arad", declară Ștefan Bănică.

În setlistul concertelor „Te iubesc, femeie!" se vor regăsi hiturile lui Ștefan Bănică, cantece mai noi sau mai vechi, dar și piese care au fost mai puțin difuzate la radio/tv. Cu siguranță nu vor lipsi piesele de pe cel mai recent album - „Picat din Lună", lansat în toamna anului trecut.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergura, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: concertele de Crăciun (16 ani neîntrerupți de existență) și concertele din luna martie (ce se desfășoară pentru al 8-lea an consecutiv).

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români.

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga și-a anulat turneul din cauza unor probleme de sănătate

Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze concertele din Europa, din turneul "Joanne World Tour", din cauza unor probleme...

Închide