Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește show-ul lui Justin Timberlake de la Super Bowl - VIDEO

La 14 ani de la show-ul susținut la Super Bowl alături de Janet Jackson, Justin Timberlake a revenit pe scena celui mai mare eveniment sportiv din America. Artistul a prezentat publicului un program înțesat de hituri, în show fiind inclus și un scurt moment dedicat memoriei lui Prince.

Publicat

pe

Justin Timberlake la Super Bowl 2018
Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Justin Timberlake a concertat pe 4 februarie la Super Bowl LII, în fața a zeci de milioane de spectatori și telespectatori. Artistul a marcat, astfel, cea de-a treia apariție pe scena celui mai urmărit eveniment sportiv din America, după cea din 2004 (alături de Jane Jackson) și 2001 (când încă făcea parte din 'N Sync).

Criticat pentru show-ul piperat din 2004, Justin a ales varianta cuminte pentru evenimentul de anul acesta. Artistul a exclus orice elemente sexuale ce ar fi putut stârni discuții, prezentând publicului un show curat, plin de hituri și momente coregrafice. Fanii au putut asculta melodii ce au stat multe săptămâni în topuri, precum ”Cry Me a River”, ”Rock Your Body”, ”SexyBack” și ”Can't Stop the Feeling”, în repertoriul său fiind inclusă o singură piesă de pe noul album ”Man of The Woods” - "Filthy".

Show-ul de la Super Bowl a inclus și un moment dedicat memoriei lui Prince. Acompaniat de regretatul muzician pe fundal, Justin Timberlake a interpretat la pian piesa ”I Would Die 4 U”.

"Momentul dedicat memoriei lui Prince a fost foarte important pentru JT și am investit mult timp în el, pentru a ne asigura că va fi un moment care îi va face cinste. În  final, Justin a hotărât că singura persoană care se poate ridica la nivelul lui Prince este Prince", a detaliat Nick Whitehouse, care a coordonat partea vizuală a show-ului de la Super Bowl.

Justin a renunțat în ultimul moment la ideea unei holograme a lui Prince, ascultând sfaturile unor apropiați ai regratatului muzician, ce îl avertizaseră că acesta a detestat hologramele.

Setlist Justin Timberlake la Super Bowl 2018:

  1. "Filthy"
  2. "Rock Your Body"
  3. "Senorita" (intro)
  4. "SexyBack"
  5. "My Love"
  6. "Cry Me a River"
  7. "Suit & Tie"
  8. "Until the End of Time."
  9. "I Would Die 4 U" (în memoria lui Prince)
  10. "Mirrors"
  11. "Can't Stop the Feeling"

VIDEO: Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

În pauza finalei de la Super Bowl au cântat în anii precedenți Coldplay, Beyonce și Bruno Mars, Katy Perry și Lenny Kravitz, Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Madonna.

Comentează

Muzică nouă

Ascultă o variantă rară a piesei "United States Of Division", în interpretarea lui Prince

Lansarea pe scară largă a piesei "United States of Division" a fost realizată de Sony Music Entertainment. Este pentru prima dată când melodia a devenit disponibilă pe platformele de streaming. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Prince - United States Of Division
Prince - United States Of Division │ FOTO: captură YouTube / Prince

Un cântec rar al lui Prince a primit în sfârșit o lansare globală. Intitulat "United States Of Division", el a sosit inițial pe 4 iulie 2004 ca partea B a single-ului "Cinnamon Girl" și a fost disponibil doar în câteva ediții fizice din Marea Britanie și Europa. Acum, pentru prima dată, se găsește pe toate platformele de streaming.

Din punct de vedere liric, așa cum sugerează și titlul, "United States Of Division" este un cântec politic care îi îndeamnă pe oameni să nu mai lupte, să lase armele jos și să se unească, să facă muzică și dragoste. În strânsă legătură cu emoțiile transmise de "Cinnamon Girl", care deplânge pierderea de vieți omenești și ascensiunea rasismului ca urmare a atacului din 11 septembrie, "United States Of Division" ridică întrebări care nu reușesc încă să primească un răspuns: "De ce ne grăbim să declarăm război" și "Pentru ce luptăm?".

Cea de-a 20-a aniversare a albumul "Musicology", cel de-al 28-lea din cariera lui Prince, va fi sărbătorită pe 20 aprilie, iar lansarea piesei "United States of Division" sosește în cinstea acestei ocazii. În plus, albumul în sine este disponibil pe CD și vinil împreună cu o linie specială de produse de merch, toate disponibile pe site-ul oficial Prince.

Între timp, regretatul artist va fi subiectul unor adaptări cinematografice, printre care un film produs de Ryan Coogler (Black Panther), pe baza unui scenariu scris de Bryan Edward Hill (Titans, Ash vs. Evil Dead) și o producție teatrală inspirată de filmul "Purple Rain".

AUDIO: Prince - United States Of Division

Citește în continuare

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending