Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește show-ul lui Justin Timberlake de la Super Bowl - VIDEO

La 14 ani de la show-ul susținut la Super Bowl alături de Janet Jackson, Justin Timberlake a revenit pe scena celui mai mare eveniment sportiv din America. Artistul a prezentat publicului un program înțesat de hituri, în show fiind inclus și un scurt moment dedicat memoriei lui Prince.

Publicat

pe

Justin Timberlake la Super Bowl 2018
Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Justin Timberlake a concertat pe 4 februarie la Super Bowl LII, în fața a zeci de milioane de spectatori și telespectatori. Artistul a marcat, astfel, cea de-a treia apariție pe scena celui mai urmărit eveniment sportiv din America, după cea din 2004 (alături de Jane Jackson) și 2001 (când încă făcea parte din 'N Sync).

Criticat pentru show-ul piperat din 2004, Justin a ales varianta cuminte pentru evenimentul de anul acesta. Artistul a exclus orice elemente sexuale ce ar fi putut stârni discuții, prezentând publicului un show curat, plin de hituri și momente coregrafice. Fanii au putut asculta melodii ce au stat multe săptămâni în topuri, precum ”Cry Me a River”, ”Rock Your Body”, ”SexyBack” și ”Can't Stop the Feeling”, în repertoriul său fiind inclusă o singură piesă de pe noul album ”Man of The Woods” - "Filthy".

Show-ul de la Super Bowl a inclus și un moment dedicat memoriei lui Prince. Acompaniat de regretatul muzician pe fundal, Justin Timberlake a interpretat la pian piesa ”I Would Die 4 U”.

"Momentul dedicat memoriei lui Prince a fost foarte important pentru JT și am investit mult timp în el, pentru a ne asigura că va fi un moment care îi va face cinste. În  final, Justin a hotărât că singura persoană care se poate ridica la nivelul lui Prince este Prince", a detaliat Nick Whitehouse, care a coordonat partea vizuală a show-ului de la Super Bowl.

Justin a renunțat în ultimul moment la ideea unei holograme a lui Prince, ascultând sfaturile unor apropiați ai regratatului muzician, ce îl avertizaseră că acesta a detestat hologramele.

Setlist Justin Timberlake la Super Bowl 2018:

 1. "Filthy"
 2. "Rock Your Body"
 3. "Senorita" (intro)
 4. "SexyBack"
 5. "My Love"
 6. "Cry Me a River"
 7. "Suit & Tie"
 8. "Until the End of Time."
 9. "I Would Die 4 U" (în memoria lui Prince)
 10. "Mirrors"
 11. "Can't Stop the Feeling"

VIDEO: Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

În pauza finalei de la Super Bowl au cântat în anii precedenți Coldplay, Beyonce și Bruno Mars, Katy Perry și Lenny Kravitz, Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Madonna.

PUBLICITATE
Comentează

Trending