Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Sade va lansa prima piesă după 8 ani

Noua melodie a artistei va face parte de pe coloana sonoră a filmului "A Wrinkle In Time". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Regizoarea Ava DuVernay a spus despre această colaborare că este "ca un vis devenit realitate". Aceasta a confirmat zvonurile pe contul ei oficial de Twitter:

"Nu mi-am închipuit niciodată că va accepta. A fost foarte amabilă și drăguță. O adevărată zeiță. Am început împreună o călătorie pe care nu o voi uita niciodată."

Ultimul material discografic lansat de Sade este "Soldier of love", în 2010. De asemenea un cover al piesei "Still in love with you", al lui Thin Lizzy, a fost încărcat pe YouTube pentru a promova albumul care aduce sub aceeași umbrelă toate hiturile artistei, "The Ultimate Collection".

Piesa, care va fi pe coloana sonoră a proiecției cinematografice "A Wrinkle In Time" se numește "Flower of the Universe". În acest film joacă vedete precum Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Oprah Winfrey, Gugu Mbatha-Raw sau Chris Pine.

Va apărea în luna martie în Marea Britanie și este bazat pe un roman science fiction de Madeleine L'Engle. În poveste, o tânără pe nume Meg pleacă în căutarea tatălui ei dispărut.

Citește mai multe despre Sade
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Văduva lui Chris Cornell a vorbit despre moartea acestuia: "Mi-am pierdut sufletul pereche, iubirea vieții mele."

Într-un interviu emoționant ce va difuzat în emisiunea "Good Morning America", Vicky Karayiannis, a vorbit despre moartea lui Chris Cornell....

Închide