Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sade va lansa prima piesă după 8 ani

Noua melodie a artistei va face parte de pe coloana sonoră a filmului "A Wrinkle In Time". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Regizoarea Ava DuVernay a spus despre această colaborare că este "ca un vis devenit realitate". Aceasta a confirmat zvonurile pe contul ei oficial de Twitter:

"Nu mi-am închipuit niciodată că va accepta. A fost foarte amabilă și drăguță. O adevărată zeiță. Am început împreună o călătorie pe care nu o voi uita niciodată."

Ultimul material discografic lansat de Sade este "Soldier of love", în 2010. De asemenea un cover al piesei "Still in love with you", al lui Thin Lizzy, a fost încărcat pe YouTube pentru a promova albumul care aduce sub aceeași umbrelă toate hiturile artistei, "The Ultimate Collection".

Piesa, care va fi pe coloana sonoră a proiecției cinematografice "A Wrinkle In Time" se numește "Flower of the Universe". În acest film joacă vedete precum Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Oprah Winfrey, Gugu Mbatha-Raw sau Chris Pine.

Va apărea în luna martie în Marea Britanie și este bazat pe un roman science fiction de Madeleine L'Engle. În poveste, o tânără pe nume Meg pleacă în căutarea tatălui ei dispărut.

Trending