Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Sade va lansa prima piesă după 8 ani

Noua melodie a artistei va face parte de pe coloana sonoră a filmului "A Wrinkle In Time". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Regizoarea Ava DuVernay a spus despre această colaborare că este "ca un vis devenit realitate". Aceasta a confirmat zvonurile pe contul ei oficial de Twitter:

"Nu mi-am închipuit niciodată că va accepta. A fost foarte amabilă și drăguță. O adevărată zeiță. Am început împreună o călătorie pe care nu o voi uita niciodată."

Ultimul material discografic lansat de Sade este "Soldier of love", în 2010. De asemenea un cover al piesei "Still in love with you", al lui Thin Lizzy, a fost încărcat pe YouTube pentru a promova albumul care aduce sub aceeași umbrelă toate hiturile artistei, "The Ultimate Collection".

Piesa, care va fi pe coloana sonoră a proiecției cinematografice "A Wrinkle In Time" se numește "Flower of the Universe". În acest film joacă vedete precum Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Oprah Winfrey, Gugu Mbatha-Raw sau Chris Pine.

Va apărea în luna martie în Marea Britanie și este bazat pe un roman science fiction de Madeleine L'Engle. În poveste, o tânără pe nume Meg pleacă în căutarea tatălui ei dispărut.

Citește mai multe despre Sade
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Văduva lui Chris Cornell a vorbit despre moartea acestuia: "Mi-am pierdut sufletul pereche, iubirea vieții mele."

Într-un interviu emoționant ce va difuzat în emisiunea "Good Morning America", Vicky Karayiannis, a vorbit despre moartea lui Chris Cornell....

Închide