Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

The Rolling Stones revin cu noi date din turneul "No Filter"

Legendara trupă The Rolling Stones a anunțat o serie de concerte în Marea Britanie și Irlanda în vara anului 2018. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Giganții muzicii rock au concertat ultima oară în Hyde Park din Londra în 2013, iar de această dată își vor încânta fanii din Londra, Manchester și Edinburgh.

Datele din Irlanda și Marea Britanie sunt după cum urmează:

17 mai – Croke Park, Dublin
22 mai – London Stadium, Londra
5 iunie – Old Trafford Cricket Ground, Manchester
9 iunie – Murrayfield, Edinburgh
15 iunie – Principality Stadium, Cardiff
19 iunie – Twickenham Stadium, Londra

The Rolling Stones au declarat pe contul lor oficial de Twitter:

"NO FILTER! Veștile bune pe care le-ați așteptat cu toții sunt aici! The Rolling Stones aduc turneul <No Filter> în Marea Britanie și Irlanda vara asta, cu câteva show-uri în plus în Europa!"

Biletele vor fi puse în vânzare pe 2 martie, fiind disponibile în presale pentru fanii care s-au abonat la newsletter.

Iubitorii trupei rock au fost foarte dezamăgiți anul trecut, atunci când au aflat că The Rolling Stones nu vor reuși să ajungă în Marea Britanie. Din păcate, în acea perioadă, stadioanele unde ar fi putut susține concerte erau deja rezervate pentru evenimente sportive.

Trupa The Rolling Stones a sărbătorit anul trecut împlinirea a 50 de ani de la apariția albumului ”Their Satanic Majesties Request” relansându-l sub forma unui box set. Versiunea aniversară a discului a fost pusă în vânzare în luna septembrie, iar trupa a lansat videoclipuri cu versuri pentru piesele ”2000 Light Years From Home” și "She's a Rainbow".

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue și-ar dori să colaboreze cu Lady Gaga

Artista de origine australiană, care se pregătește să lanseze un nou album, a explicat cum au luat naștere colaborările ei...

Închide