Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Robbie Williams a vorbit despre lupta lui cu depresia

Din ce în ce mai mulți artiști recunosc că se confruntă cu tulburări psihice, depresia fiind cea mai întâlnită. Vă invităm să aflați ce a declarat Robbie Williams despre boala lui.

Publicat

pe

Robbie Williams | Go Mental (ft. Big Narstie & Atlantic Horns)
Robbie Williams | Go Mental (ft. Big Narstie & Atlantic Horns)

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Robbie Williams a vorbit cu sinceritate despre episoadele lui depresive. Acesta a mai spus că adesea duce o luptă dificilă în mintea lui și îi este foarte greu să iasă din acea zonă întunecată.

"Am o boală care vrea să mă omoare, care e cumva în capul meu și trebuie să mă protejez de ea."

Vorbind despre depresie, artistul britanic a mai adăugat:

"Câteodată mă copleșește, iar alteori este ca un instrument care mă ajută să mă urc pe scenă. Uneori trăiesc într-o pace totală și este minunat."

Robbie Williams a spus că s-a aflat de multe ori aproape de moarte și că s-a pus în situații periculoase, fiind chiar el cel care se sabotează singur de multe ori.

"În majoritatea timpului sunt pur și simplu un om – am o experiență umană, încerc să fac față tuturor încercărilor și necazurilor din propria mea minte."

Într-un alt interviu, pentru publicația NME, muzicianul a mai spus că din fericire astăzi se vorbește mult mai deschis în societate despre astfel de probleme; deși auzea des cuvântul depresie, nu reușea să îl asocieze cu modul în care se simțea.

"Înainte, nu știai ce se întâmplă cu tine; știai doar că pur și simplu trăiești în capul tău, însă nu înțelegeai ce este de fapt această boală."

Robbie Williams a recunoscut că acum nu se mai simte inconfortabil atunci când vorbește despre depresia lui.

"Devenisem introvertit. Acum lucrurile stau cu totul altfel. Deschid televizorul și oamenii vorbesc despre lucrurile astea tot timpul, e mult mai ușor de acceptat."

Tot în interviul pentru The Sun, britanicul a mai spus că îi este foarte dor de prietenul lui, George Michael, care s-a luptat și el cu dependența de droguri în trecut, cei doi având tulburări psihice asemănătoare.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

Trending