Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Robbie Williams explică de ce nu va mai cânta piesa "Angels" în concerte

Unul dintre cei mai iubiți artiști britanici, Robbie Williams, a declarat că nu mai intenționează să cânte piesa "Angels" în concerte. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Robbie Williams
Robbie Williams

"Angels" a fost votată ca fiind "una dintre cele mai populare piese din Marea Britanie folosite în cadrul înmormântărilor". Nu este de mirare că Robbie Williams este marcat de poveștile triste pe care le aude de la fanii săi, pe care îi leagă o conexiune specială cu piesa.

"Trebuie să mă adun, atltfel aș plânge de fiecare dată și aș arăta patetic. Sunt oameni care ridică pancarte înainte să cânt piesa, în care scriu câteva cuvinte despre mama sau tatăl lor care au murit. Mă afectează emoțional de fiecare dată." a spus artistul publicației Daily Star.

Robbie Williams plănuiește să susțină o serie de concerte prin care își va promova cel mai recent album, "Under The Radar Volume 2". Din păcate, acesta a trebuit să anuleze mai multe evenimente în 2017, datorită unor probleme de sănătate.

În ultima piesă lansată de artist, "9 to 5", acesta îi urează la mulți ani lui Dolly Parton, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică country. Robbie Williams a realizat un cover, acompaniat de un lyric video animat. "Under The Radar Volume 2" a fost pus în vânzare la finalul anului 2017 și este disponibil pe site-ul artistului.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Netflix va produce un documentar despre Robbie Williams

Muzicianul Robbie Williams devine subiectul unei serii documentare produse și găzduite de Netflix. Proiectul ar urma să fie lansat anul viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Seria formată din mai multe părți promite să fie o examinare aprofundată și nefiltrată a unui artist emblematic și a unui adevărat entertainer ce s-a aflat în lumina reflectoarelor timp de mai bine de 30 de ani.

Serialul va aborda mai multe aspecte din viața cântărețului britanic, de la scrutarea făcută de-a lungul timpului de mass-media, la luptele cu dependențele, despărțirile profesionale și personale, reuniunile și impactul pe care toate acestea l-au avut asupra sănătății mintale a artistului.

Cu 25 de ani de arhive intime, nemaivăzute până acum și acces exclusiv la viața lui Williams, proiectul va fi un serial definitoriu despre muzician, ce va reuși să dezvăluie aspecte mai nuanțate și diversificate despre Robbie Williams.

Seria documentară este regizată de Joe Pearlman și produsă de Asif Kapadia și Dominic Crossley. Cumva paralel cu acest documentar, un alt proiect bazat pe viața lui Williams se pregătește să fie lansat. Este vorba de "A Better Man", un musical satiric, ce reinterpretează și reanalizează unele dintre melodiile lui Williams.

Această peliculă este în lucru din 2021 și regizată de Michael Gracey. Filmată în Australia, pelicula îl va prezenta pe Williams interpretându-se pe el însuși, în timp ce actorul britanic Jonno Davies va juca o versiune mai tânără a cântărețului.

Citește în continuare

Trending