Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Robbie Williams explică de ce nu va mai cânta piesa "Angels" în concerte

Unul dintre cei mai iubiți artiști britanici, Robbie Williams, a declarat că nu mai intenționează să cânte piesa "Angels" în concerte. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Robbie Williams

Robbie Williams

"Angels" a fost votată ca fiind "una dintre cele mai populare piese din Marea Britanie folosite în cadrul înmormântărilor". Nu este de mirare că Robbie Williams este marcat de poveștile triste pe care le aude de la fanii săi, pe care îi leagă o conexiune specială cu piesa.

"Trebuie să mă adun, atltfel aș plânge de fiecare dată și aș arăta patetic. Sunt oameni care ridică pancarte înainte să cânt piesa, în care scriu câteva cuvinte despre mama sau tatăl lor care au murit. Mă afectează emoțional de fiecare dată." a spus artistul publicației Daily Star.

Robbie Williams plănuiește să susțină o serie de concerte prin care își va promova cel mai recent album, "Under The Radar Volume 2". Din păcate, acesta a trebuit să anuleze mai multe evenimente în 2017, datorită unor probleme de sănătate.

În ultima piesă lansată de artist, "9 to 5", acesta îi urează la mulți ani lui Dolly Parton, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică country. Robbie Williams a realizat un cover, acompaniat de un lyric video animat. "Under The Radar Volume 2" a fost pus în vânzare la finalul anului 2017 și este disponibil pe site-ul artistului.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă piesa titulară Judas Priest de pe noul album, "Firepower" - AUDIO

Judas Priest se întoarce la sound-ul anilor 90, prin intermediul noului single, "Firepower". Acesta dă de altfel numele noului album...

Închide