Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Revolution Festival 2018 va avea loc în primul weekend din iunie

A patra ediție Revolution Festival va avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie 2018, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Organizatorii au pregătit șapte scene, program de zi, spectacole nocturne, after party-uri, loc de camping, mâncare bună și dans cât cuprinde.
DJ Fresh la Revolution Festival

DJ Fresh la Revolution Festival

Primăvara se transformă încet-încet în vară, e prea devreme ca să fii treaz(ă), soarele e jos, sunetul muzicii încă în urechi, tobele, rumoarea ce devin zgomotul de fond, zgomotul oamenilor care vorbesc, umblă, râd, și vântul, vântul care mișcă frunzele, corturile, hainele care-atârnă și steagurile. Te-ai trezit. Ai copacii, prietenii, scenele, culorile și oamenii care fac lucruri interesante împreună. Ești în mijlocul festivalului, și nimeni nu poate cunoaște viitorul, așa că nerăbdarea crește odată cu gândul.

Ediția a patra a Revolution Festival se va desfășura în intervalul 31 mai - 2 iunie și va include, conform tradiției, șapte scene și zone, unde publicul va putea dansa pe săturate. Participanții la festival se vor putea bucura de show-uri cu muzică electronică, muzică live, workshop-uri, zone de joacă și dans, dar și discuții și afterparty-uri.

Prețuri bilete la Revolution Festival 2018:

  • 99 lei – early bird (bilet de 3 zile la prețul unei singure zi)
  • 189 lei – pachet exclusiv de camping (bilet de 3 zile + camping)

*Biletele vor fi puse în vânzare pe 7 februarie.

Line-up-ul festivalului va fi anunțat în perioada următoare.

PROMO: Revolution Festival 2018

La ediția de anul trecut a Revolution Festival au concertat artiști și trupe precum Rudimental, Dubioza kolektiv, Dubfire, Lee Burridge, Eluveitie, GBH, Alternosfera, Macanache, Șuie Paparude, Infected Rain, Bleed Someone Dry, Last Hope, LTJ Bukem, Delta Heavy, Gojira & Planet H, DJ K-lu, BAB, All Friends Band, Mahony, Premiesku, Priku sau Dobrikan.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mareș Pană concurează în semifinala Eurovision România de la Craiova cu piesa "Daydreamer"

"Daydreamer" nu este doar titlul piesei cu care Mareș Pană s-a calificat în semifinala Eurovision România, ci și starea generală...

Închide