Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Queen și Adam Lambert au anunțat un nou turneu european

Queen și Adam Lambert se pregătesc să ofere, din nou, un show unic fanilor din Europa. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Concert Queen + Adam Lambert (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

După succesul răsunător al celor două mari turnee mondiale ale formulei Queen + Adam Lambert (2014-2015 și 2017-2018), site-ul oficial al trupei Queen anunță astăzi că legendara trupă britanică revine cu o serie de concerte pe continentul european alături de cel care le este solist încă din 2011, Adam Lambert.

Turneul va debuta pe 13 iunie 2018, după cum urmează:

13 iunie - Cologne, Germania
19 iunie - Berlin, Germania
20 iunie - Hamburg, Germania
25 iunie - Milano, Italia
2 iulie - Londra, UK

Urmează a fi anunțate și alte date pentru Belgia, Olanda, Spania, Portugalia, Norvergia sau Danemarca. Până atunci, Queen și Adam Lambert vor concerta în Noua Zeelandă și Australia începând cu 17 februarie.

"Reacția unanimă a publicului din Europa, din cadrul ultimelor concerte, a fost copleșitoare, iar datorită cererii mari, am hotărât să revenim cu showuri în orașele pe care le-am ratat!" a declarat chitaristul Brian May.

Legendara trupă a concertat pe 21 iunie 2016 în Piața Constituției. Brian May și Roger Taylor au adus celebrul nume rock pentru prima dată în România, alături de Adam Lambert, în formula ce a prins contur în 2009. Evenimentul a fost organizat de Emagic.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Donald Glover a apărut în trailerul unui nou film Star Wars

Donald Glover, prezent pe scena muzicală sub numele de Childish Gambino, a apărut în trailerul filmului Solo: A Star Wars...

Închide