Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Queen și Adam Lambert au anunțat un nou turneu european

Queen și Adam Lambert se pregătesc să ofere, din nou, un show unic fanilor din Europa. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Concert Queen + Adam Lambert (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

După succesul răsunător al celor două mari turnee mondiale ale formulei Queen + Adam Lambert (2014-2015 și 2017-2018), site-ul oficial al trupei Queen anunță astăzi că legendara trupă britanică revine cu o serie de concerte pe continentul european alături de cel care le este solist încă din 2011, Adam Lambert.

Turneul va debuta pe 13 iunie 2018, după cum urmează:

13 iunie - Cologne, Germania
19 iunie - Berlin, Germania
20 iunie - Hamburg, Germania
25 iunie - Milano, Italia
2 iulie - Londra, UK

Urmează a fi anunțate și alte date pentru Belgia, Olanda, Spania, Portugalia, Norvergia sau Danemarca. Până atunci, Queen și Adam Lambert vor concerta în Noua Zeelandă și Australia începând cu 17 februarie.

"Reacția unanimă a publicului din Europa, din cadrul ultimelor concerte, a fost copleșitoare, iar datorită cererii mari, am hotărât să revenim cu showuri în orașele pe care le-am ratat!" a declarat chitaristul Brian May.

Legendara trupă a concertat pe 21 iunie 2016 în Piața Constituției. Brian May și Roger Taylor au adus celebrul nume rock pentru prima dată în România, alături de Adam Lambert, în formula ce a prins contur în 2009. Evenimentul a fost organizat de Emagic.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE