Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pink a cântat imnul Americii la Super Bowl, ținând piept răcelii - VIDEO

Pink și-a îndeplinit la Super Bowl un vis din copilărie. Artista a interpretat imnul Americii în deschiderea Finalei Campionatului de Fotbal American, făcând eforturi mari ca publicul să nu observe că este răcită.

Publicat

pe

Pink cântând imnul la Super Bowl
Pink cântând imnul la Super Bowl

După un 2017 încununat de un nou album situat în fruntea topului american Billboard 200, Pink începe în forță și anul 2018. Artista a interpretat imnul SUA în finala Super Bowl de pe 4 februarie, îndeplinindu-și astfel un vis din copilărie.

”Am așteptat să cânt imnul din 1991, de când am văzut-o pe Whitney Houston, idolul meu, oferind publicului o interpretare excepțională. Iar acum a venit, în sfârșit, rândul meu. Întâmplarea face ca acest moment să vină când am doi copii care îmi tușesc, literalmente, în gură, ștergându-și nasurile de mâneca mea. Nu ai cum să prevezi lucrurile astea, vă jur! Și iată-ne aici. Sunt în fața unui vis pe cale să devină, încet, un coșmar. (....) Promit că voi da tot ce am mai bun, așa cum fac mereu”, scria Pink pe Facebook înainte de finala Super Bowl.

Ținându-se de promisiune, artista a cântat imnul dedicându-se complet, fără a ocoli notele înalte. Curajul și implicarea ei au fost apreciate de către fani, mulți transmițându-i felicitări pe Facebook, YouTube, Twitter și Instagram.

VIDEO: Pink cântând imnul Americii la Super Bowl

Inevitabil, au fost și persoane care i-au criticat prestația. Acuzată pe Twitter că a cântat prost imnul, artista a răspuns cu o replică incisivă:

”Ei bine, eu măcar o dau în bară cântând imnul țării noastre, în timp ce tu te faci de râs singur, stând pe o canapea murdară.”

Pink a transmis un mesaj și celor care au încurajat-o, mulțumindu-le pentru sprijin.

”Toate rugăciunile voastre, urările de bine și lumânările aprinse m-au ajutat să închei ziua cu fruntea sus. Vă mulțumesc mult pentru iubire și sprijin.”

Comentează

Trending