Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

A Perfect Circle lansează melodia "TalkTalk", anunţă data de lansare a noului album - AUDIO

După două single-uri apreciate de public şi critici, A Perfect Circle realizează hattrick-ul cu noua piesă "TalkTalk". Odată cu acest nou single, trupa condusă de Maynard James Keenan a anunţat şi numele noului album şi data sa de lansare.

Publicat

pe

Single A Perfect Circle TalkTalk
Single A Perfect Circle TalkTalk │ FOTO: A Perfect Circle

Noul LP se numeşte "Eat the Elephant" şi va sosi pe 20 aprilie, o dată care pare o aluzie tipică Maynard la marijuana ("4/20" în slang). Au trecut 14 ani de la ultimul release de studio al trupei, în vreme ce membrii săi au fost ocupaţi cu alte proiecte. James Maynard Keenan a scris o carte, s-a apucat de cultivat viţă de vie şi de făcut vin. A mai jucat în câteva filme şi a lucrat la noul album TOOL.

Discul cel nou soseşte prin BMG Records şi include un tribut pentru Douglas Adams, prin piesa "So Long and Thanks for All the Fish". Primul single de pe LP a fost "The Doomed", plin de referinţe religioase şi cu un ton sumbru. Apoi a venit "Disillusioned", fix în prima zi a anului 2018, o creaţie surprinzător de vulnerabilă în care l-am găsit pe Maynard acompaniat doar de pian 2 minute. Solistul A Perfect Circle  a avut o porţiune a capella impresionant de lungă, pentru o voce supusă la decenii de ţipete aprige cu TOOL.

"TalkTalk" revine la aluziile religioase şi integrează o abundenţă de clape, regăsite şi pe precedentele melodii. Pare să fie mai degrabă un pian curat decât un sintetizator cu efecte. Nu e foarte clar cine este vocea feminină care cântă împreună cu solistul. Nu ar fi exclus să fie chiar Carina Round, care a colaborat cu James Maynard Keenan şi la trupa sa cu numărul 3, Puscifer.

În plus, 20 aprilie este chiar ziua de naştere a Carinei, căreia trupa i-a dedicat de altfel noul album.

Tracklist-ul lui "Eat The Elephant" este următorul:

1. “Eat the Elephant”
2. “Disillusioned”
3. “The Contrarian”
4. “The Doomed”
5. “So Long, and Thanks for All the Fish”
6. “TalkTalk”
7. “By and Down the River”
8. “Delicious”
9. “DLB”
10. “Hourglass”
11. “Feathers”
12. “Get the Lead Out”

Cu puţin înainte de lansare trupa porneşte într-un turneu american, care o va duce din Arizona până în Texas. În iunie începe un turneu european, cu opriri în Germania la Rock Am Ring, la Oslo, Londra, Paris şi Verona.

Comentează

Trending