Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Olga Verbițchi a fost premiată la Sanremo Music Awards

Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, a fost premiată cu trofeul “Vocea Internațională” la Sanremo Music Awards. Artista a interpretat în concurs piesa “Sweet People”, cântată în original de Alyosha.
Olga Verbițchi

Olga Verbițchi

Urmărește-ne pe

Olga Verbițchi, tânăra artistă care a cucerit publicul din România cu vocea sa gravă, a câștigat premiul cel mare în categoria “Vocea Internațională” cu interpretarea piesei “Sweet People” (Alyosha), la categoria sa de vârstă, în cadrul Sanremo Music Awards, unul dintre cele mai populare festivaluri de muzică din Europa.

“Mi-a plăcut foarte mult în Sanremo. Pe lângă faptul că în prima zi de concurs am ajuns finalistă, ceea ce era deja super pentru mine, am avut ocazia să vizitez locuri de vis pe care le priveam din fața ecranului pana acum. Când am aflat că sunt câștigătoare, a fost un șoc, pentru că este primul festival la care am participat după X Factor și îmi era puțin frică că o să fie diferit și o să mă pierd. Mi-am făcut o mulțime de prieteni italieni, și după aceste zile, visez să mă mut și să traiesc în Monte Carlo”, declară Olga Verbițchi.

Olga Verbițchi a interpretat piesa “Sweet People” și la audițiile X Factor, impresionându-i în 2016 pe cei 4 jurați.

Născută în Chișinău, Olga Verbitchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, dar și a concursului MusicForKids International Festival. Anul trecut, cântăreața a lansat chiar de ziua ei “Prietena ta”, primul single din carieră, iar în urmă cu câteva luni, tânăra artistă a colaborat cu KIO pentru “Pagini albe”.

Recent, Olga a cucerit publicul cu piesa “Coco Bongo” (alături de DJ Sava) , ce se află în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

Citește mai multe despre Olga Verbițchi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă lansată de Toni Braxton, "Long As I Live" - AUDIO

Toni Braxton a lansat o nouă piesă, intitulată "Long As I Live". Melodia va fi inclusă pe cel de-al 9-lea...

Închide