Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

"Nu este vina nimănui" a declarat văduva lui Chester Bennington despre moartea artistului

Prezentă la un summit despre afecțiunile psihice, Talinda Bennington și-a deschis sufletul în fața publicului în legătura cu depresia solistului de la Linkin Park. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Chester Bennington

Chester Bennington - Linkin Park în concert la București pe 6 iunie 2012 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic)

Văduva lui Chester Bennington a vorbit deschis despre lupta artistului cu depresia și impactul decesului său asupra întregii familii. Acesta s-a sinucis în vara anului 2017; avea doar 41 de ani.

În cadrul Canadian Event Safety Summit, Talinda a mărturisit că artistul fusese puternic marcat de moartea prietenului său Chris Cornell. Deși Bennington mai încercase să se sinucidă în trecut, soția lui a crezut că trecuse peste acea perioadă întunecată.

"Am avut un prieten foarte, foarte bun, Chris Cornell, care și-a luat propria viață. Și am simțit că Chester vede prin ce trec acum Vicky și copii lor, noi fiind nași, așa că acest lucru nu s-ar putea întâmpla niciodată în familia noastră."

Văduva artistului a mai vorbit și despre lupta lui cu depedența de alcool, Chester reușind să stea departe de băutură în ultimele 6 luni; totuși, în camera în care a fost găsit trupul artistului, Talinda a descoperit că erau și două sticle goale de bere.

Despre ultimul moment petrecut cu Chester, soția acestuia a mai spus:

"Era foarte încântat fiindcă urma să promoveze noul album, deci era fericit. M-a sărutat de noapte bună, pe mine și pe copii, apoi nu l-am mai văzut niciodată."

După moartea lui Chester, Talinda a început să țină discursuri despre bolile mintale și lupta împotriva depresiei: aceasta afirmă că deși a fost învinovățită pe internet că ar fi responsabilă pentru moartea artistului, totuși singura pe care pot da vina este boala, care trebuie conștientizată și tratată.

"Nu există vină. Sunt ani de afecțiuni psihice netratate, care au dus la abuz de substanțe și mai apoi la relații toxice. În momentul în care l-am cunoscut eu, era pregătit să se facă bine." a mai spus Talinda.

Citește mai multe despre Chester Bennington
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake va pleca într-un turneu european

După prestația impresionantă de la evenimentul Super Bowl, Justin Timberlake a anunțat că va pleca într-un turneu european. Vă invităm...

Închide