Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nick Cave & The Bad Seeds concertează pentru prima oară în România - PREȚURI BILETE

Nick Cave & The Bad Seeds concertează pe 19 iunie la București. Primul concert al trupei în România va avea loc la Romexpo (parcarea A), sub egida Rock The City.

Publicat

pe

Nick Cave
Nick Cave │ FOTO: Yulia Grigoryeva / Shutterstock.com www.shutterstock.com

Nick Cave, pe numele adevărat Nicholas Edward Cave, este un artist rock australian, care și-a început cariera în anii '70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birthday Party).

În 1983, după destrămarea trupei The Birthday Party, Nick Cave își formează propriul grup, Nick Cave & The Bad Seeds, care și-a propus să exploreze diverse genuri muzicale și să iasă din tiparele clasice.

Împreună cu The Bad Seeds, Nick Cave a realizat 16 albume de studio și 4 albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaționale, cea mai cunoscută fiind "Where The Wild Roses Grow" (cântată în duet cu Kylie Minogue).

Ultimul său disc, "Skeleton Tree", a apărut în toamna lui 2016. Albumul are o producție minimală și un sound ce încorporează influențe din zona de rock alternativ, electro și muzică ambientală. Piesele de pe acest material au o structură diferită de cea standard, pentru aceste compoziții fiind folosite tehnici avant-garde.

Rezonanța versurilor și a liniilor melodice a căpătat o nouă intensitate în martie 2017, prin lansarea filmului documentar "One More Time With Feeling". În pelicula regizată de Andrew Dominik îi putem vedea pe Nick Cave şi membrii trupei The Bad Seeds lucrând la melodiile de pe "Skeleton Tree", dar şi angajaţi în discuţii filosofice. Filmul include și 35 de minute din concertul de la Air Studios din Londra, susținut la început de 2016, dar şi interviuri realizate de Andrew Dominik cu Cave şi colegul de trupă Warren Ellis.

Albumul "Skeleton Tree" i-a dat posibilitatea lui Nick Cave să revină pe scenă, turneul european programat pentru 2018 urmând să-l aducă pe muzician pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 19 iunie, la Romexpo (parcarea A), sub egida Rock The City.

Pe 20 iunie, tot sub egida Rock The City, va concerta și trupa Arcade Fire, show-ul marcând încă o premieră în industria concertistică din România.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Categorii și prețuri bilete concert Nick Cave & The Bad Seeds:

  • Diamond Circle - 250 lei
  • Golden Circle - 220 lei
  • Normal Circle - 160 lei

Categorii și prețuri pentru cele două concerte ( Nick Cave & The Bad Seeds + Arcade Fire):

Oferta EARLY BIRD:

  • Diamond Festival - 256 lei
  • Golden Circle Festival - 208 lei
  • Normal Circle Festival - 176 lei

După epuizarea EARLY BIRD:

  • Diamond Festival - 320 lei
  • Golden Circle Festival - 260 lei
  • Normal Circle Festival - 220 lei

Trending