Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Mya și-ar dori să reunească gașca pentru a cânta din nou piesa "Lady Marmelade"

Într-un interviu recent, Mya a declarat că și-ar dori să urce din nou pe scenă împreună cu Lil Kim, Christina Aguilera și Pink. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Piesa "Lady Marmelade" a fost lansată în 1974 de Eleventh Hour și reorchestrată în 2001 de către cele patru artiste pentru coloana sonoră a filmului "Moulin Rouge!". Melodia a avut un succes răsunător, ajungând pe locul 1 în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

"Ne-am distrat pe cinste. Chiar îmi doresc să ne reunim și să cântăm piesa din nou." a declarat Mya pentru ET Canada.

De asemenea, artista a negat zvonurile despre neînțelegerile dintre Christina Aguilera și Pink de la filmări, spunând:

"Aș fi vrut să văd o ceartă pentru că eu sunt mediatorul în situațiile de genul ăsta, sunt cea care menține pacea. Dar nu, nu îmi amintesc vreo discuție, toată lumea și-a făcut treaba. Și am reușit să facem spectacol la sfârșitul zilei!"

În cadrul emisiuni "Watch What Happens Live", Pink a spus că se înțelege foarte bine cu Christina Aguilera acum, fiindcă s-au maturizat amândouă, au devenit mame și este cu totul altă situație.

"Eram foarte tinere și toată industria muzicală era nouă pentru noi. Cred că amândouă suntem personalități alpha. Eu sunt obișnută să am altercații fizice, iar ea verbale. Suntem doar foarte diferite. Femeile trebuie să învețe să se susțină una pe cealaltă. Nimeni nu ne învață asta." a mai completat Pink.

Cele două s-au reîntâlnit la emisiunea concurs "The Voice", iar artista a mai spus despre Christina Aguilera:

"Este atât de talentată și ca să fiu sinceră, am avut și eu zile mai proaste. Ne-am împăcat în platoul The Voice. Am râs amândouă, chiar era amuzant. Nu am văzut-o de ani de zile, avem copii amândouă, am crescut. Ne-am îmbrățișat. M-am simțit bine că am reluat legătură cu ea, doar avem o piesă împreună."

Citește mai multe despre Christina AguileraLil KimMyaPink
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sonata Arctica a fost confirmată la Metalhead Meeting Festival 2018

Sonata Arctica se alătură lineup-ului Metalhead Meeting Festival 2018, în calitate de headliner. Formația finlandeză revine în țara noastră la...

Închide