Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mike Shinoda ar putea reveni în România cu Post Traumatic Tour

Mike Shinoda a invitat fanii să-și arate interesul pentru viitoarelele concerte solo prin intermediul unei platforme online. Recepționându-i mesajul, ambasadorul Linkin Park în România a deschis o campanie pentru includerea Bucureștiului în cadrul Post Traumatic Tour.

Publicat

pe

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti
Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

După lansarea EP-ului ”Post Traumatic”, fondatorul trupei Linkin Park, Mike Shinoda, și-a manifestat public dorința de a reveni pe scenele din întreaga lume, cu proiectul său solo, ce îi poartă numele.

Primul concert va avea loc în luna august, la Tokyo, Japonia, în cadrul festivalului Summer Sonic, următoarele date urmând a fi stabilite în funcție de cererea publicului. Mike Shinoda a explicat fanilor, într-un live pe Instagram, cum funcționează întregul mecanism al unui turneu și ce pot face aceștia ca el să îi poată vizita în fiecare țară:

„Cam așa stă treaba cu turneele, prieteni... Fiecare eveniment este pus la cale de promoterii locali împreună cu agenții. Voi trebuie să fiți conștienți de faptul că un concert se întâmplă acolo unde există cerere, unde se face cât mai mult zgomot în jurul unui artist. Asta atrage atenția promoterilor și agenților, deci trebuie să le spuneți cumva că vă doriți un concert cu mine în țara voastră. O puteți face ascultându-mi muzica și share-uind-o cu prietenii voștri pe rețelele de socializare, puteți cere piesele la posturile naționale de radio, televiziunile muzicale și alte emisiuni de profil, puteți lua legătura cu bloggeri, vloggeri, jurnaliști de presă scrisă și online. Toate aceste acțiuni ajută. Cu cât faceți mai mult zgomot public, promoterii vor înțelege că există un fanbase puternic în țările voastre și cresc șansele să mă contacteze pentru a stabili un show”.

Fanii din România au recepționat mesajul lui Mike, astfel că Bucureștiul se situează în top 10 orașe din Europa și pe locul 22 la nivel mondial în materie de cereri de concert exprimate oficial pe platforma WeDemand, în timp ce România se regăsește și ea în top 10 țări europene și ocupă locul 25 în topul global al teritoriilor care își doresc un concert Mike Shinoda.

„În cei 13 ani de când am fondat Linkin Park România, am discutat cu o mulțime de fani din țara noastră. Sunt foarte multe persoane care regretă că nu au reușit să ajungă la concertul Linkin Park de la București, din 6 iunie 2012 și care ar da orice să aibă parte de o experiență live legată de membrii trupei. Acum există oportunitatea de a-l readuce pe Mike Shinoda în țară, cu acest turneu solo, experiență post traumatică de care atât artistul, cât și fanii au nevoie, pentru a se reacomoda cu scena, turneele și producțiile din studio, în lipsa lui Chester. Consider că acest turneu și EP-ul lansat de Mike sunt pași necesari și benefici pentru viitorul trupei Linkin Park, pe care toți cei cinci membrii rămași în viață își doresc să o continue”, declară Diana Ciobotea, ambasador Linkin Park în România.

Prin platforma WeDemand, sugerată de artist pentru contabilizarea cererilor de concert la nivel mondial, Diana a început campania pentru includerea Bucureștiului în cadrul Post Traumatic Tour și așteaptă în continuare voturile tuturor fanilor din țară printr-un DEMAND aici:  wedemand.com/mikeshinoda/edyM229.

Mike Shinoda a lansat în luna ianuarie un EP intitulat „Post Traumatic”, care conține trei piese, fiecare însoțită de un videoclip realizat de artist.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Revine Linkin Park? Formaţia a postat un teaser cu aluzie la piesa "Numb"

Linkin Park a rămas în mare inactivă de la moartea lui Chester Bennington în 2017. Trupa dă semne de revenire, după ce tocmai a lansat o numărătoare inversă misterioasă pe site-ul său, alături de aluzii la muzica de la început de mileniu.

Publicat

pe

Linkin Park Numb 2023
Linkin Park Numb 2023 │ FOTO: Linkin Park

Cine intră chiar acum pe site-ul linkinpark.com o să găsească o fereastră veche în stilul Windows-urilor old school, care ne invită să descărcăm... ceea ce pare a fi un malware. Ni se promite o "copie gratuită de LinkingPark-numb.exe". Sună a virus şi ar fi un throwback pentru vremea când lumea pirata piese şi din greşeală lua şi viruşi în loc să ia MP3-urile clasice.

Dacă apeşi "decline" apar şi mai multe ferestre pop-up. Dacă eşti de acord să descarci fişierul, atunci eşti dus la o fereastră cu o numărătoare inversă, care va ajunge la zero pe 1 februarie 2023, la ora 20:00 GMT. Site-ul afişează şi un mesaj "DETECTED_MEMORY_CORRUPTION_LiNkiNgPaRk-nUmB.exe". E vorba evident despre mega hitul "Numb" single extras de pe al doilea album Linkin Park, "Meteora". Apărea în 2003 şi aniversează 20 de ani acum.

E şi un tribut laun meme din "Simpsons", care a devenit viral la final de ani 2010, făcând aluzie la platforma de torrente Limewire. Era plină la început de ani 2000 cu viruşi deghizaţi ca piese MP3. În acest moment şi contul de Twitter Linkin Park şi cel al solistului Mike Shinoda redirecţionează fanii spre site. Fanii speculează că Linkin Park ar putea lansa o ediţie aniversară şi extinsă de "Meteora", eventual şi piese nemaiauzite până acum.

În 2020 trupa a re-lansat albumul de debut "Hybrid Theory" în multiple formaturi, incluzând şi câteva piese demo şi B-Sides nemaiauzite. Apoi în mai 2022 am avut parte de o ediţie nouă, deluxe a albumului din 2007 "Minutes to Midnight". Oficial Linkin Park e în pauză din 2017, când solistul Chester Bennington s-a sinucis.

În ultimul an a promis totuşi că va comunica cu fanii mai des pentru a lua o decizie cu privire la viitorul grupului.

Formaţia Linkin Park a luat naştere ca Xero în 1996, până în 1999 când se redenunea Hybrid Theory. În 2000 şi-a schimbat numele în cel final, Linkin Park.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending