Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mike Shinoda ar putea reveni în România cu Post Traumatic Tour

Mike Shinoda a invitat fanii să-și arate interesul pentru viitoarelele concerte solo prin intermediul unei platforme online. Recepționându-i mesajul, ambasadorul Linkin Park în România a deschis o campanie pentru includerea Bucureștiului în cadrul Post Traumatic Tour.

Publicat

pe

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti
Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

După lansarea EP-ului ”Post Traumatic”, fondatorul trupei Linkin Park, Mike Shinoda, și-a manifestat public dorința de a reveni pe scenele din întreaga lume, cu proiectul său solo, ce îi poartă numele.

Primul concert va avea loc în luna august, la Tokyo, Japonia, în cadrul festivalului Summer Sonic, următoarele date urmând a fi stabilite în funcție de cererea publicului. Mike Shinoda a explicat fanilor, într-un live pe Instagram, cum funcționează întregul mecanism al unui turneu și ce pot face aceștia ca el să îi poată vizita în fiecare țară:

„Cam așa stă treaba cu turneele, prieteni... Fiecare eveniment este pus la cale de promoterii locali împreună cu agenții. Voi trebuie să fiți conștienți de faptul că un concert se întâmplă acolo unde există cerere, unde se face cât mai mult zgomot în jurul unui artist. Asta atrage atenția promoterilor și agenților, deci trebuie să le spuneți cumva că vă doriți un concert cu mine în țara voastră. O puteți face ascultându-mi muzica și share-uind-o cu prietenii voștri pe rețelele de socializare, puteți cere piesele la posturile naționale de radio, televiziunile muzicale și alte emisiuni de profil, puteți lua legătura cu bloggeri, vloggeri, jurnaliști de presă scrisă și online. Toate aceste acțiuni ajută. Cu cât faceți mai mult zgomot public, promoterii vor înțelege că există un fanbase puternic în țările voastre și cresc șansele să mă contacteze pentru a stabili un show”.

Fanii din România au recepționat mesajul lui Mike, astfel că Bucureștiul se situează în top 10 orașe din Europa și pe locul 22 la nivel mondial în materie de cereri de concert exprimate oficial pe platforma WeDemand, în timp ce România se regăsește și ea în top 10 țări europene și ocupă locul 25 în topul global al teritoriilor care își doresc un concert Mike Shinoda.

„În cei 13 ani de când am fondat Linkin Park România, am discutat cu o mulțime de fani din țara noastră. Sunt foarte multe persoane care regretă că nu au reușit să ajungă la concertul Linkin Park de la București, din 6 iunie 2012 și care ar da orice să aibă parte de o experiență live legată de membrii trupei. Acum există oportunitatea de a-l readuce pe Mike Shinoda în țară, cu acest turneu solo, experiență post traumatică de care atât artistul, cât și fanii au nevoie, pentru a se reacomoda cu scena, turneele și producțiile din studio, în lipsa lui Chester. Consider că acest turneu și EP-ul lansat de Mike sunt pași necesari și benefici pentru viitorul trupei Linkin Park, pe care toți cei cinci membrii rămași în viață își doresc să o continue”, declară Diana Ciobotea, ambasador Linkin Park în România.

Prin platforma WeDemand, sugerată de artist pentru contabilizarea cererilor de concert la nivel mondial, Diana a început campania pentru includerea Bucureștiului în cadrul Post Traumatic Tour și așteaptă în continuare voturile tuturor fanilor din țară printr-un DEMAND aici:  wedemand.com/mikeshinoda/edyM229.

Mike Shinoda a lansat în luna ianuarie un EP intitulat „Post Traumatic”, care conține trei piese, fiecare însoțită de un videoclip realizat de artist.

Trending