Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Massive Attack va susține un nou concert la București în iunie 2018

La 10 ani de la primul concert în România, Massive Attack revine la București. Pionierii trip-hop vor concerta la Arenele Romane pe 21 iunie, acompaniați, în deschidere, de Young Fathers.
Massive Attack

Massive Attack

Cu o bogată istorie muzicală, începută în urmă cu 30 de ani, Massive Attack este, fără doar și poate, un etalon al muzicii trip hop. Trupa a vândut de-a lungul carierei peste 11 milioane de discuri, având totodată în palmares un Brit Award, două MTV Europe Music Awards şi două Q Awards.

Formația are în discografie 5 albume, cel mai recent, ”Heligoland”, fiind lansat în 2010. Pe discul "Mezzanine", apărut în 1998, este inclus hitul "Teardrop", interpretat vocal de Cocteau Twin Elizabeth Fraser și inclus ulterior pe coloana sonoră a popularului serial ”House M.D.”. Pe acest album se află și piesa ”Angel”, descrisă de Daddy G drept ”ceva măreț”, dincolo de orice alt aspect al vieții membrilor trupei.

În 2016, după o pauză de 22 de ani de la colaborarea pentru discul ”Protection” (1994), Tricky (aka Adrian Thaws) a reluat activitatea sa în Massive Attack, lansând alături de Robert "3D" Del Naja EP-ul ”Ritual Spirit”. Materialul a inclus single-uri precum ”Take It There”, ”Ritual Spirit” și ”The Spoils” ft. Hope Sandoval.

Anul 2018 va fi unul plin pentru Massive Attack. Trupa a pregătit o serie de concerte în Europa, cu opriri în Belgia, Polonia, Franța şi Italia, precum și în România. Formația va concerta pe 21 iunie la Arenele Romane din București, concertul fiind organizat de Phoenix Entertainment. Massive Attack revine la București la 10 ani de la primul concert în țara noastră, desfășurat în august 2008. Trupa a revenit pentru un nou show doi ani mai târziu, pe 27 iunie 2010, iar Tricky a mai cântat și în 2014, cu prilejul Control Day Out 3.

Bilete concert Massive Attack - București 2018

Primele bilete la concertul Massive Attack vor putea fi achiziționate în cadrul unui pachet promoțional. În același preț, fanii care se vor grăbi să cumpere bilete vor primi o băutură gratuită, un cadou special și posibilitatea de a intra în avans în arenă, poziționându-se cât mai aproape de scenă.

Prețurile biletelor la Massive Attack:

  • 170 de lei - pachet special early bird (număr limitat) Voodoo Ticket
  • 170 de lei - bilet acces general, disponibil după epuizarea categoriei limitate Voodoo Ticket
  • 190 de lei - bilet acces general, disponibil în ziua concertului

RECOMANDARE: Top 5 melodii Massive Attack: 30 de ani de trip hop dus la rang de artă

În deschiderea concertului Massive Attack de la Arene va cânta trupa Young Fathers. Formația și-a început activitatea în 2008, câștigând încă de la debutul discografic premiul “Scotish Album of the Year”. Au colaborat cu Massive Attack la cântecul “Voodoo In My Blood” și au 6 track-uri pe coloana sonoră a filmulului Trainspotting 2.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Massive AttackYoung Fathers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single IAMX, "Mile Deep Hollow" - AUDIO

IAMX tocmai a lansat al doilea single de pe viitorul său album, "Mile Deep Hollow". Noul LP soseşte pe 2...

Închide