Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Mareș Pană concurează în semifinala Eurovision România de la Craiova cu piesa "Daydreamer"

"Daydreamer" nu este doar titlul piesei cu care Mareș Pană s-a calificat în semifinala Eurovision România, ci și starea generală de spirit a artistului. Craiova va fi orașul în care se va decide soarta acestui single, duminica aceasta, pe 4 februarie.
Mareș Pană

Mareș Pană

„Visătorul” promite un show vibrant, cu care speră să încânte și audiența din Portugalia și întreaga Europă. Piesa "Daydreamer" a fost compusă chiar de interpret, alături de compozitorul și bunul său prieten Georgian Mărgărit, pe versurile lui Ștefan Marin (ARTholic) și orchestrația semnată de fostul pianist al trupei Mandinga, Omar Secada (Piano Beats).

Mareș Pană are o experiență muzicală vastă, cu o activitate de 17 ani pe scene din întreaga lume. Cu un timbru vocal versatil, artistul a abordat genuri dintre cele mai diverse, de la jazz standards la evergreen-uri pop-rock, alături de Viva Band din Statele Unite ale Americii, iar de nouă ani, atunci când nu este pe scenă, predă canto celor care visează la o carieră în muzică.

Semifinala Eurovision de la Craiova este transmisă live la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova şi pe TVR+, duminică, 4 februarie, de la ora 21.00.

AUDIO: Mareș Pană - "Daydreamer"

Mareș Pană va concura în semifinala de la Craiova cu alți 11 interpreți, juriul urmând să aleagă 3 melodii pentru  Marea FinalăJuriul Selecţiei Naţionale este format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă.

Piesele înscrise în semifinala de la Craiova:

 1. "ALL THE LOVE AWAY" - Erminio Sinni & Titziana Camelin
 2. "COME BACK TO ME" - Zavera
 3. "DAYDREAMER" - Mareş Pană
 4. "FIRE IN THE SKY" - Aurel Dincă
 5. "KING" - Tavi Clonda
 6. "LA LA LA" - VYROS
 7. "PAINT IT RAINBOW” - Diana Brătan
 8. "REACH OUT FOR THE STARS" - Carolina Gorun
 9. "REVIVAL" - Elena Hasna
 10. "SO GOOD WITHOUT YOU" - Eliza Chifu
 11. "THE STORY GOES ON " - Ayona
 12. "TRY" - XANDRA

Următoarele 2 semifinale vor avea loc la Turda (11 februarie) și Sighișoara (18 februarie). Fiecare semifinală propune câte 12 melodii, iar primele trei clasate sunt trimise mai departe, în Finala românească, organizată la Sala Polivalentă din capitală, pe 25 februarie 2018.

Citește mai multe despre Mares Pană
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liam Payne, Rita Ora - For You (The Tonight Show)

Liam Payne și Rita Ora au interpretat piesa "For You" în cadrul emisiunii "The Tonight Show". Vă invităm să aflați...

Închide