Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

London Grammar lucrează la "chestii secrete"

Prezenți la gala Brit Awards 2018, membrii trupei London Grammar au oferit reporterilor NME informații la cald despre viitoarele lor proiecte. Dot Major a mărturisit că deși ar fi trebuit să ia o pauză mai îndelungată, au renunțat la ea pentru a lucra la "chestii secrete".
London Grammar

London Grammar

Deși nu au dezvăluit la ce anume lucrează în prezent, membrii trupei London Grammar pregătesc ceva interesant. Dot Major a accentuat puțin suspansul, declarând că lucrează la chestii ce nu pot fi încă împărtășite publicului.

”Pregătim lucruri secrete. Am luat o mică pauză pentru a ne relaxa, apoi am făcut chestia standard, în care ne spunem că n-o să ne mai vedem niciodată în următoarele 6 luni, dar după câteva luni a început să ni se facă dor unii de alții. Așa că ne-am petrecut timpul împreună....deci da, lucruri secrete. Cam atât.”

London Grammar a fost nominalizată în categoria Best British Group, Hannah declarând înainte de a afla verdictul că și-ar dori să câștige Wolf Alive.

”Cu toții credem că vor câștiga cei de la Gorillaz sau The XX, dar eu personal am o slăbiciune pentru Wolf Alice. Este una dintre cele mai faine trupe ale momentului. Îmi place mult de ea (solista Ellie Rowsell), cred că e extraordinară, așa că dacă ar câștiga ei, ar fi foarte mișto.”

London Grammar pe covorul roșu la Brit Awards 2018

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale - ”Hey Now” - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Englezii de la London Grammar vor susține anul viitor primul concert în România. Trupa a fost confirmată la Electric Castle 2018, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre London Grammar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bosquito va urca pe scenă, din nou, alături de Goran Bregovic

Goran Bregovic se întoarce la București, unde va concentra alături de orchestra sa. Invitați speciali vor fi băieții de la...

Închide