Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Liam Payne, Rita Ora - For You (The Tonight Show)

Liam Payne și Rita Ora au interpretat piesa "For You" în cadrul emisiunii "The Tonight Show". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

"For you" face parte de pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Freed", al treilea din serie. "Fifty Shades of Grey" și "Fifty Shades Darker" au fost ocazia ideală pentru lansarea unor piese de succes precum: The Weeknd - "Earned it" și Zayn Malik împreună cu Taylor Swift – "I don't wanna live forever".

Rita Ora și Liam Payne au avut un moment emoționant și plin de pasiune pe scena din cadrul emisiunii The Tonight Show. Aceștia au părut că se vor săruta la finalul piesei, spre deliciul fanilor care au comentat pe YouTube.

Producătorii francizei Fifty Shades au colaborat cu cei mai talentați compozitori pentru a crea această piesă – Ali Payami (care a lucrat cu Taylor Swift la piesa "Style"), Ali Tamposi ( Camila Cabello – "Havana") și Andrew Watt (Kygo și Selena Gomez – "It Ain't Me"). "For you" a debutat pe locul 11 în topurile din Marea Britanie. Pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades Freed vor mai fi piese semnate de Sia, Julia Michaels și Hailee Steinfeld.

Întreg soundtrack-ul „Fifty Shades Freed” va fi disponibil în format fizic și digital, începând cu data de 9 februarie.

Cel mai probabil, coloana sonoră a „Fifty Shades Freed” se va bucura de un succes categoric, sinonim cu notorietatea întregii serii „Fifty Shades”. În anul 2015, sountrack-ul „Fifty Shades of Grey” a fost #2 în Billboard Top 200, a câștigat un disc de platină și a devenit cel de-al șaptelea cel mai bine vândut album al anului. Anul 2017 a adus soundtrack-ului „Fifty Shades Darker” primul loc în clasamentul Billboard 200 și un disc de aur.

„For You” este cel de-al patrulea single lansat de Payne, după separarea de trupa One Direction, fiind precedat de „Strip That Down” (featuring Quavo), „Get Low” (featuring Zedd) și „Bedroom Floor”. Rita Ora a mai lansat recent două single-uri, „Your Song” și „Anywhere”, amândouă reprezentând un preview al albumului pe care artista urmează să îl lanseze în acest an.

Trending