Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Lana Del Rey pregăteşte un musical pentru Broadway

Lana Del Rey nu se opreşte după lansarea albumului din 2017 şi acum vrea să intre în zona musical-urilor. Artista americană a declarat că lucrează la un musical pentru Broadway. Proiectul ar urma să fie gata în următorii 2-3 ani.
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey colaborează la acest musical cu Rick Nowels, cu care a mai lucrat şi la precedentele sale discuri. Rick a colaborat de-a lungul anilor cu nume mari din industria muzicală, precum Madonna, Stevie Nicks şi Belinda Carlisle. Detalii despre noua provocare au apărut în cadrul unui interviu cu L'Oficiel, în care un fan a întrebat dacă Lana va regiza sau va apărea într-un scurt metraj sau film artistic.

Aparent tânăra se gândise să scrie o biografie, dar a preferat să lucreze la un musical în schimb. Flerul pentru dramatic al tinerei de 32 de ani este vădit, având în vedere clipurile şi versurile sale, aşa că scena de teatru e următorul pas firesc. Începutul de an 2018 a fost tulburător pentru creatoarea hitului "Born to Die", care a fost urmărită de către un bărbat care plănuia să o răpească. Acesta a fost prins de poliţie în faţa arenei de concerte Amway Center din Orlando, în timpul unui concert al Lanei. Pe numele său Michael Hunt, stalkerul avea la el un cuţit.

Luna trecută Lana a avut probleme cu o acuzaţie de plagiat de la Radiohead pentru începutul melodiei "Get Free", care seamănă foarte mult cu "Creep".

Tentaţia artistei de a intra în lumea Broadway-ului ar putea fi insuflată de colaborarea cu Stevie Nicks, solista Fleetwood Mac. Cele două au cântat împreună pe o piesă a Lanei de pe albumul de anul trecut, "Beautiful People Beautiful Problems". Lana Del Rey îşi va încerca mâna şi cu regia, promiţând că va regiza singură următorul său videoclip.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Olga Verbițchi a fost premiată la Sanremo Music Awards

Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, a fost premiată cu trofeul “Vocea Internațională” la Sanremo Music Awards. Artista...

Închide