Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Lady Gaga și-a anulat turneul din cauza unor probleme de sănătate

Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze concertele din Europa, din turneul "Joanne World Tour", din cauza unor probleme de sănătate. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Lady Gaga - Super Bowl 2017

Lady Gaga - Super Bowl 2017

Artista mai avea programate zece spectacole în orașe precum Londra, Berlin sau Paris. Lady Gaga a transmit fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, că este nevoită să anuleze concertele fiindcă durererile severe o împiedică să fie pe scenă. Este pentru a doua oară când artista amână show-urile din Europa.

În documentarul “Gaga: Five Foot Two”, aceasta a mărturisit că suferă de fibromialgie, discutând deschis despre durerea cronică cu care se confruntă tot timpul.

Declarația oficială Live Nation este următoarea:

"Noaptea trecută, având susținerea întregii ei echipe medicale, Lady Gaga a luat decizia dificilă să își anuleze concertele. Îi pare extrem de rău și își cere scuze fanilor din Europa, care au așteptat-o cu atâta răbdare."

Lady Gaga a mai spus pe pagina ei de Instagram:

"Sunt devastată, nici nu știu cum să descriu ceea ce simt. Tot ceea ce știu este că dacă nu iau această decizie, înseamnă că nu mă identific cu muzica mea […] Promit să mă întorc în orașele voastre, însă acum trebuie să mă pun pe mine și sănătatea mea pe primul plan."

În cadrul premiilor Grammy 2018, albumul "Joanne" a fost nominalizat la categoria Best Pop Vocal Album, iar artista a cântat versiunea de pian a piesei cu același nume, ce reprezintă un tribut adus mătușii ei.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink a cântat imnul Americii la Super Bowl, ținând piept răcelii - VIDEO

Pink și-a îndeplinit la Super Bowl un vis din copilărie. Artista a interpretat imnul Americii în deschiderea Finalei Campionatului de...

Închide