Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

James Hetfield va juca într-un film despre Ted Bundy, "Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile"

Solistul Metallica va juca într-un film ce prezintă dintr-o nouă perspectivă viața lui Ted Bundy. Pelicula se numește ”Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile” și îi are în distribuție și pe John Malkovich, Zac Efron și Lily Collins.

Publicat

pe

James Hetfield
James Hetfield

După diverse apariții în show-uri TV și seriale, James Hetfield va portretiza pentru prima oară un personaj într-un film. Solistul Metallica va juca în noua pelicula biografică ”Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile”, ce prezintă crimele lui Ted Bundy. În rol principal este distribuit Zac Efron, regizorul filmului fiind Joe Berlinger, care a mai colaborat cu Metallica pentru documentarul ”Some Kind of Monster”.

"După sute de ore petrecute în spatele camerelor alături de James și restul trupei Metallica, am simțit carisma și prezența sa puternică îndeaproape. Am simțit că va aduce aceeași putere și același magnetism și în portretizarea unui rol dramatic, așa că atunci când a fost de acord să joace în film, am fost încântat”, a mărturisit regizorul Joe Berlinger.

James Hetfield va avea un rol important în film. Solistul Metallica îl va portretiza pe ofițerul Bob Hayward, cel care l-a arestat pentru prima oară pe Ted Bundy, în 1975.

Din distribuția filmului fac parte și Lily Collins, Jim Parsons, John Malkovich, Angela Sarafyan și Haley Joel Osment. Filmul se află deja în producție, fără a avea, însă, o dată de lansare stabilită.

În paralel, James Hetfield își va continua activitatea alături de colegii din Metallica. Trupa se află în plin turneu mondial. Început în februarie 2016, WorldWired Tour se va încheia în mai 2018.

Anul trecut, Metallica a înregistrat încasări în valoare de 66.5 milioane de dolari, fiind plasați pe poziția a 10-a în topul Forbes al celor mai bine plătiți muzicieni. Câștigurile au fost influențate și de succesul discului "Hardwired…To Self-Destruct", trupa vânzând cele mai multe albume rock în 2017.

Comentează

Trending