Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Irina Rimes cântă în deschiderea concertului Caro Emerald de la Sala Palatului

Irina Rimes, artista care a dominat topurile muzicale românești în 2017, urcă pe scena Sălii Palatului din București în deschiderea concertului Caro Emerald programat pe 28 februarie. Evenimentul face parte din segmentul est european al turneului “Emerald Island”, programat să înceapă pe 19 februarie.
Irina Rimes

Irina Rimes

Doar două săptămâni ne despart de show-ul special de Mărțișor pregătit de Caro Emerald și trupa sa. Fanii care nu vor sa rateze întâlnirea cu Irina Rimes și Caro Emerald mai au la dispoziție 3 categorii de bilete, două categorii de preț fiind deja epuizate.

Bilete concert Caro Emerald la Sala Palatului 2018:

  • Categoria I - 276 lei
  • Categoria II - 226 lei
  • Categoria III - SOLD OUT
  • Categoria IV - 146 lei
  • Categoria V - SOLD OUT

La doar 26 de ani, Irina Rimes este un artist complet, făcând cu ușurință trecerea între rolurile de interpret, compozitor și textier. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit topurile muzicale încă de la debut, piesa „Visele” fiind una dintre cele mai difuzate melodii în 2016. A urmat prima trilogie din industria muzicală românească, „Trilogia Irinei”, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborări de succes cu Guess Who, DJ Sava, Vunk și Killa Fonic. Anul 2017 a marcat pentru Irina Rimes lansarea albumului de debut „Despre El”, dar și semnarea unei colaborări cu Universal Music Franța.

Irina Rimes va introduce publicul într-o minunată poveste de dragoste, pe acordurile pieselor sale cele mai cunoscute, printre care se numără „Bolnavi amândoi”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Octombrie roșu”.

Show-ul va continua în atmosfera plină de căldură și culoare adusă de Caro Emerlad și a sa „Emerald Island”.

RECOMANDARE: Citește interviul cu Caro Emerald: "Un loc în care nu ai mai fost niciodată. Acolo aș vrea să duc oamenii care vin la concertele mele"

Artista olandeză este încântată să se revadă cu fanii din România și le-a transmis acestora un mesaj ce include câteva fraze în limba română.

VIDEO: Caro Emerald ne invită la concert

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Caro EmeraldIrina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield va juca într-un film despre Ted Bundy, "Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile"

Solistul Metallica va juca într-un film ce prezintă dintr-o nouă perspectivă viața lui Ted Bundy. Pelicula se numește ”Extremely Wicked,...

Închide