Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Imagine Dragons lansează primul single din 2018, "Next To Me" - AUDIO

Direct din inima Las Vegas-ului trupa americană Imagine Dragons a lansat noul single "Next To Me". O baladă romantică, cu un aer old school, această melodie a sosit împreună cu anunţul concertelor grupului din această vară, sub numele de "Evolve World Tour".
Single Imagine Dragons Next To Me

Single Imagine Dragons Next To Me (foto: Imagine Dragons)

Urmărește-ne pe

Imagine Dragons a ajuns în etapa 2018 a turneului pornit anul trecut, pentru a promova piesele albumului "Evolve". Acesta este al treilea LP al trupei, nominalizat la ultimele premii Grammy. "Next To Me" este o piesă cu instrumental simplu, o percuţie repetitivă şi o chitară acustică, care adăugă sentiment acestei creaţii. Vocea solistului are în ea amintiri, angoase şi regrete.

Discuţii între îndrăgostiţi, ţigări arse, ţipete de bucurie şi toată gama de emoţii împărtăşite sunt cuprinse în versurile melodiei. Acest single redă o poveste de dragoste pe o perioadă îndelungată şi este un soi de tribut adus persoanei care rămâne alături de cel drag, în ciuda defectelor sale. Imagine Dragons a încheiat anul 2017 cu o reprezentaţie magnifică a piesei "Thunder" la emisiunea lui Ellen.

Muzicienii ne-au prezentat un videoclip cu versuri filmate la 360 de grade pentru piesa "Whatever It Takes", după ce au dominat undele audio vizuale cu hitul "Believer". Piesa a fost atât de apreciată încât a fost folosită la reclama oficială pentru consola de jocuri Nintendo Switch.

În 2018 Imagine Dragons va pleca într-un turneu extins la vară împreună cu senzaţia indie folk pop Grace Vanderwaal, în vârstă de doar 14 ani. Albumul "Evolve" sosea în luna iunie a anului trecut, debutând pe locul întâi al topurilor de albume rock Billboard, dar şi pe locul întâi în topul LP-urilor alternative. Discul a fost prefaţat cu mesaje criptice şi o perioadă de pauză a formaţiei, care nu a mai avut concerte în 2016.

A fost nominalizat la premiile Grammy pentru "Cel mai bun album pop vocal".

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie Stone Temple Pilots, "The Art of Letting Go" - AUDIO

Stone Temple Pilots a lansat în această săptămână piesa "The Art of Letting Go", al treilea single de pe viitorul...

Închide