Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Elena Gheorghe a cântat în salina Turda

În semifinala Eurovision, Elena Gheroghe a avut un recital deosebit în salina Turda, coregrafii inedite și 5 ținute spectaculoase. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

A susținut concerte dincolo de granițele țării, a cântat pe cele mai mari scene din România, dar niciodată într-o salină. În 2018, Elena Gheorghe marchează o nouă premieră: în semifinala Eurovision România, celebra artistă a susținut un recital extraordinar, la 100 de metri adâncime, în salina Turda.

“Mamma Mia”, “Ecou” și “The Balkan Girls”, piesă ce a reprezentat România la Eurovision 2009, dar și “Disco Romancing”, “Te ador”, “Până dimineață”, “Midnight Sun”, alături de un colaj special sunt doar câteva dintre piesele pe care Elena le-a interpretat pe scena special amenajată în salina Turda.

„Nu am crezut vreodată că voi cânta la 100 de metri adâncime, într-un loc absolut superb, cum este salina din Turda. A fost o seară extraordinară, magică, aș putea să spun și, deși este destul de dificil să cânți într-un asemenea loc, din cauza aerului foarte uscat, m-am simțit fantastic”, spune Elena.

Odată cu recitalul susținut pe scena Eurovision România, Elena lansează și noul concept de show, pentru care artista a reorchestrat toate piesele din setlist, a pregătit coregrafii noi și costume speciale. Chiar dacă show-ul a fost o „explozie de energie”, la coborârea în salina artista a fost foarte aproape de leșin, din cauza tensiunii foarte mici. După câteva minute, artista și-a revenit și a putut să ducă la bun sfârșit prestația.

În 2012, trupa Byron a concertat în salina Turda, aceștia lansând totodată un DVD cu înregistrarea. DJ Sava împreună cu Raluka au filmat și ei videoclipul I Like (The Trumpet); la fel și trupele Mandinga și Hotel FM.

PUBLICITATE
Comentează

Trending