Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ed Sheeran va lansa un album intim, care nu va fi pop: "E periculos să ai o carieră care ia proporții mereu"

Următorul album al lui Ed Sheeran nu va mai fi pop. Artistul britanic a mărturisit în cadrul unui podcast că își dorește să înregistreze un disc mai personal, diferit ca sound, chiar dacă va înregistra vânzări mai scăzute.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

În urmă cu câteva săptămâni, Eric Clapton dezvăluia într-un interviu că l-a sfătuit pe Ed Sheeran să încetinească puțin ritmul cu care a acaparat topurile muzicale, pentru a putea evolua constant și a se putea bucura de succes pe o perioadă de timp mai îndelungată.

Aceste cuvinte par să-l fi influențat pe Ed, tânărul artist britanic dezvăluind într-un podcast al lui George Ezra că intenționează să abordeze muzica diferit pe următorul album. Acesta vrea să înregistreze un disc mai intim, care nu va mai fi pop. Nu va mai ține cont de vânzări și de poziții în topuri, ci doar de ceea ce simte.

”Următorul album nu va mai fi pop. Motivul pentru care am hotărât că nu va fi pop este tocmai faptul că oamenii au niște așteptări, de genul <<trebuie să fie mai mare decât ”Shape Of You” și trebuie să se vândă mai bine decât asta sau cealaltă>>, dar dacă eu dețin controlul și spun <<uite un album mai intim, pe care îl iubesc la nebunie>>, fanii mei vor spune ‘Yay!’, iar lumea muzicii pop va spune <<asta e, poate următorul>>”, a explicat Ed, lăsând publicul să înțeleagă firul logicii sale.

Atunci când vrei să ai o carieră de lungă durată, este important să menții un echilibru, Ed Sheeran dându-i dreptate lui Clapton.

“Simt că e periculos să ai o carieră care ia proporții mereu și mereu și mereu și în care totul se întâmplă deodată, pentru că la un moment dat se va prăbuși”, a declarat Ed.

Artistul anticipează că următorul album nu va mai avea vânzări record, însă acest lucru nu îl deranjează.

”Dacă următorul album se va vinde în 2 milioane, un milion sau 500.000 de exemplare, nu va fi un eșec, pentru că nu ăsta a fost scopul lui, deci nu are cum să fie un eșec. Nimeni nu va spune <<a ratat>>, ci vor înțelege, și vor spune <<asta vrea să facă>>”.

Albumul mai intim pe care Ed plănuiește să-l lanseze ar putea avea legătură și cu viața sa sentimentală. Artistul britanic a anunțat de curând pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn. Mesajul a venit însoțit de o poză cu cei doi, Ed prezentându-o astfel publicului pe cea care l-a inspirat să compună piesa ”Perfect”.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey pregăteşte un musical pentru Broadway

Lana Del Rey nu se opreşte după lansarea albumului din 2017 şi acum vrea să intre în zona musical-urilor. Artista...

Închide