Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Dua Lipa s-a inspirat din relațiile ei toxice pentru a compune

Dua Lipa a declarat pentru publicația Rolling Stone că a avut relații cu bărbați manipulativi, care însă au inspirat-o în cariera muzicală. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Dua Lipa
Dua Lipa

După ce a făcut un adevărat spectacol pe scena BRIT Awards 2018, câștigând două premii importante, "Best Female Solo Artist" și "British Breakthrough Act", artista și-a deschis sufletul, vorbind despre fostele ei relații.

"Unii dintre ei mă manipulau din punct de vedere emoțional. Și la un moment dat, am ieșit cu acest tip, care nu mânca o singură legumă din farfurie. Teribil, ca și cum ar fi fost un copil de 5 ani." a spus Dua Lipa.

Artista a dezvăluit și inspirația din spatele piesei cu milioane de vizualizări pe YouTube, "Hotter than Hell":

"Treceam printr-o despărțire foarte dureroasă. Cineva m-a făcut să mă simt ca și cum nu eram îndeajuns de bună pentru el. Dar când am scris piesa am vrut să pară ca și cum el nu era potrivit pentru mine."

Dua Lipa a mărturisit că a schimbat refrenul în ultimul moment fiindcă nu simțea că se potrivește. Se uita pe Tumblr și a văzut scrise cuvintele "Hotter than hell" cu litere roșii pe un fundal negru. Atunci s-a gândit: "Ce ar fi dacă el s-ar gândi că sunt mai sexy ca infernul și că de fapt eu nu îl vreau pe el?"

Britanica a mai explicat și că a primit amenințări cu moartea din partea fanilor lui Taylor Swift deoarece a spus că îl preferă pe Kanye West în favoarea ei.

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Elton John a stabilit un nou record în topurile muzicale

Elton John a stabilit un nou record în topurile din Marea Britanie cu cel mai recent single al său, "Cold Heart (PNAU Remix)". Detalii și melodie disponibile în articol.

Publicat

pe

Coperta album Elton John Lockdown Sessions
Coperta album Elton John Lockdown Sessions │ FOTO: Elton John

"Cold Heart" a intrat în top 10 al single-urilor din Marea Britanie luna trecută, iar la momentul redactării acestui articol, melodia se află pe locul doi. Cu această nouă reușită, Elton John este singurul artist din istoria Official UK Chart ale cărui piese au ajuns în top 10 în șase decenii diferite.

Asta înseamnă că John i-a depășit acum pe Elvis Presley, Cher, Cliff Richard, Michael Jackson și David Bowie, care au avut piese în top 10, dar în cinci decenii diferite.

"Cold Heart" este o piesă în colaborare cu Dua Lipa, la care au lucrat și producătorii australieni din trupa electro PNAU. Melodia este extrasă de pe albumul "The Lockdown Sessions" al lui Elton John. Materialul înglobează 16 piese, toate colaborări cu diverși muzicieni, de la Charlie Puth, Years & Years și Miley Cyrus, până la Stevie Wonder, Stevie Nicks sau Glen Campbell.

"The Lockdown Sessions" a fost înregistrat în pandemie, după ce Elton John s-a văzut nevoit să amâne concertele live. Albumul va fi lansat pe 22 octombrie.

Piesele TOP 10 ale lui Elton John din fiecare deceniu:

1970:

Your Song (4), Rocket Man (2), Crocodile Rock (5), Daniel (4), Saturday Night’s Alright For Fighting (7), Goodbye Yellow Brick Road (6), Lucy In The Sky With Diamonds (10), Pinball Wizard (7), Don’t Go Breaking My Heart (1), Song For A Guy (4)

1980:

Blue Eyes (8), I Guess That’s Why They Call It The Blues (5), I’m Still Standing (4), Sad Songs (Say So Much) (7), Passengers (5), Nikita (3), Candle In The Wind (Live) (5)

1990:

Sacrifice/Healing Hands (1), Don’t Let The Sun Go Down On Me (1), The One (10), True Love (2), Don’t Go Breaking My Heart ft. RuPaul (7), Live Like Horses ft. Luciano Pavarotti (9), Candle In The Wind 97/Something About The Way You Look Tonight (1), Written In The Stars ft. Leanne Rimes (10)

2000:

I Want Love (9), Sorry Seems To Be The Hardest Word ft. Blue (1), Are You Ready For Love (1) Ghetto Gospel ft. 2Pac (1), Electricity (4), Tiny Dancer (Hold Me Closer) ft. Ironik, Chipmunk (3)

2010:

Step Into Christmas (8)

2020:

Cold Heat (Pnau Remix) ft. Dua Lipa (2)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending