Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Dua Lipa s-a inspirat din relațiile ei toxice pentru a compune

Dua Lipa a declarat pentru publicația Rolling Stone că a avut relații cu bărbați manipulativi, care însă au inspirat-o în cariera muzicală. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.
Dua Lipa

Dua Lipa

După ce a făcut un adevărat spectacol pe scena BRIT Awards 2018, câștigând două premii importante, "Best Female Solo Artist" și "British Breakthrough Act", artista și-a deschis sufletul, vorbind despre fostele ei relații.

"Unii dintre ei mă manipulau din punct de vedere emoțional. Și la un moment dat, am ieșit cu acest tip, care nu mânca o singură legumă din farfurie. Teribil, ca și cum ar fi fost un copil de 5 ani." a spus Dua Lipa.

Artista a dezvăluit și inspirația din spatele piesei cu milioane de vizualizări pe YouTube, "Hotter than Hell":

"Treceam printr-o despărțire foarte dureroasă. Cineva m-a făcut să mă simt ca și cum nu eram îndeajuns de bună pentru el. Dar când am scris piesa am vrut să pară ca și cum el nu era potrivit pentru mine."

Dua Lipa a mărturisit că a schimbat refrenul în ultimul moment fiindcă nu simțea că se potrivește. Se uita pe Tumblr și a văzut scrise cuvintele "Hotter than hell" cu litere roșii pe un fundal negru. Atunci s-a gândit: "Ce ar fi dacă el s-ar gândi că sunt mai sexy ca infernul și că de fapt eu nu îl vreau pe el?"

Britanica a mai explicat și că a primit amenințări cu moartea din partea fanilor lui Taylor Swift deoarece a spus că îl preferă pe Kanye West în favoarea ei.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Donald Glover despre industria muzicală: "Nimeni nu are intenții bune"

Donald Glover, cunoscut sub numele de Childish Gambino, a vorbit deschis despre industria muzicală. Vă invităm să aflați mai multe...

Închide