Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Al Di Meola
Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Dua Lipa s-a inspirat din relațiile ei toxice pentru a compune

Dua Lipa a declarat pentru publicația Rolling Stone că a avut relații cu bărbați manipulativi, care însă au inspirat-o în cariera muzicală. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.
Dua Lipa

Dua Lipa

După ce a făcut un adevărat spectacol pe scena BRIT Awards 2018, câștigând două premii importante, "Best Female Solo Artist" și "British Breakthrough Act", artista și-a deschis sufletul, vorbind despre fostele ei relații.

"Unii dintre ei mă manipulau din punct de vedere emoțional. Și la un moment dat, am ieșit cu acest tip, care nu mânca o singură legumă din farfurie. Teribil, ca și cum ar fi fost un copil de 5 ani." a spus Dua Lipa.

Artista a dezvăluit și inspirația din spatele piesei cu milioane de vizualizări pe YouTube, "Hotter than Hell":

"Treceam printr-o despărțire foarte dureroasă. Cineva m-a făcut să mă simt ca și cum nu eram îndeajuns de bună pentru el. Dar când am scris piesa am vrut să pară ca și cum el nu era potrivit pentru mine."

Dua Lipa a mărturisit că a schimbat refrenul în ultimul moment fiindcă nu simțea că se potrivește. Se uita pe Tumblr și a văzut scrise cuvintele "Hotter than hell" cu litere roșii pe un fundal negru. Atunci s-a gândit: "Ce ar fi dacă el s-ar gândi că sunt mai sexy ca infernul și că de fapt eu nu îl vreau pe el?"

Britanica a mai explicat și că a primit amenințări cu moartea din partea fanilor lui Taylor Swift deoarece a spus că îl preferă pe Kanye West în favoarea ei.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Donald Glover despre industria muzicală: "Nimeni nu are intenții bune"

Donald Glover, cunoscut sub numele de Childish Gambino, a vorbit deschis despre industria muzicală. Vă invităm să aflați mai multe...

Închide