Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Dua Lipa lansează piesa "High" de pe coloana sonoră "Fifty Shades Freed" - AUDIO

Dua Lipa a lansat la finalul acestei săptămâni melodia "High", de pe coloana sonoră a peliculei "Fifty Shades Freed". Artista britanică a colaborat cu DJ-ul şi producătorul Whethan din Chicago pentru acest single, pe care îl puteţi asculta mai jos.
Coloana Sonora Fifty Shades Freed Dua Lipa Whethan High

Coloana Sonora Fifty Shades Freed Dua Lipa Whethan High │ FOTO: Dua Lipa

Recent am putut asculta şi melodia "For You", pe care Liam Payne şi Rita Ora au înregistrat-o pentru acelaşi film. Faţă de romantismul acelei melodii Dua Lipa ne propune o abordare mai plină de energie, dar şi cu extra senzualitate şi mult bas. Printre sample-uri de "clap" şi un pian discret, Rita Ora îşi strecoară trilurile şi vocea adâncă. Rezultatul este o melodie pop plină de suflet şi o propunere pentru un el şi ea care să fie mai... "High".

Dua Lipa realizează flirt şi tentaţie prin aceste versuri jucăuşe, ca şi tonalitatea sa. Pe coloana sonoră a noului film "Fifty Shades" vom regăsi şi o piesă de Julia Michaels, "Heaven", dar şi "Capital Letters" a lui Hailee Steinfeld. Finalul trilogiei lui Christian Grey şi Anastasia Steele a intrat în cinematografe în această săptămână, pe 9 februarie.

La aceeaşi dată a sosit şi coloana sonoră în format fizic şi digital. În ciuda recenziilor modeste al filmelor, coloanele sonore "Fifty Shades" au fost foarte apreciate. Spre exemplu în 2015 soundtrackul "Fifty Shades of Grey" ajungea pe locul 2 în Billboard Top 200 şi primea discul de platină. Anul trecut "Fifty Shades Darker" îşi aducea coloana sonoră pe locul întâi în Billboard 200 şi bifa un disc de aur. Cu nume ca Jessie J, Sia pe tracklist şi compozitorul Danny Elfman la cârmă urmează încă un succes pentru acest release muzical.

Dua Lipa are un început de an excelent, primind un număr record de nominalizări la Brit Awards 2018.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui PJ Harvey, "An Acre of Land" - AUDIO

PJ Harvey, una dintre cele mai excentrice artiste din Marea Britanie a lansat piesa "An Acre of Land". Melodia este...

Închide