Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Dua Lipa a dedicat premiul ei "femeilor care cuceresc lumea"

Dua Lipa a avut un discurs motivațional în cadrul premiilor BRIT Awards, completând seara cu interpretarea live a piesei "New Rules". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Dua Lipa a fost una dintre marile câștigătoare ale premiilor BRIT Awards 2018. Aceasta a plecat acasă cu trofeul pentru "Best Female Solo Artist" și "British Breakthrough Act".

Artista a fost invitată pe scenă de către Kylie Minogue și Millie Bobby Brown, din serialul "Stranger Things". Cântăreața a mulțumit echipei ei și fanilor, continuându-și discursul într-o notă motivațională:

"Vreau să mulțumesc fiecărei femei în parte care a fost pe această scenă înaintea mea, oferindu-ne modele, inspirație și curajul de a visa. Dedic acest premiu femeilor care vor urca pe aceste scene, vor câștiga aceste premii și vor cuceri lumea."

Albumul ei de debut, "Dua Lipa", a fost în fruntea topurilor în 2017, iar cel mai nou single, "IDGAF", se află în acest moment pe locul 4 în clasamentul britanic. La doar o lună de la lansare, videoclipul piesei "IDGAF" a adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Tot la începutul anului 2017, artista a fost în top 15 cu 3 piese în mod simultan, "Scared to be lonely" (în colaborare cu Martin Garrix), "No lie" (alături de Sean Paul) și "Be the one".

În cadrul premiilor BRIT Awards, Dua Lipa a interpretat piesa "New Rules", urcând pe scenă alături de dansatoarele ei; aceasta a făcut un show spectaculos, plin de culoare și energie, amintind de cadrele din videoclip.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii Brit Awards 2018 - Lista și discursurile de mulțumire

Dua Lipa a fost una dintre marile câștigătoare la Brit Awards 2018. Artista de doar 22 de ani a primit...

Închide