Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Dua Lipa a dedicat premiul ei "femeilor care cuceresc lumea"

Dua Lipa a avut un discurs motivațional în cadrul premiilor BRIT Awards, completând seara cu interpretarea live a piesei "New Rules". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Dua Lipa a fost una dintre marile câștigătoare ale premiilor BRIT Awards 2018. Aceasta a plecat acasă cu trofeul pentru "Best Female Solo Artist" și "British Breakthrough Act".

Artista a fost invitată pe scenă de către Kylie Minogue și Millie Bobby Brown, din serialul "Stranger Things". Cântăreața a mulțumit echipei ei și fanilor, continuându-și discursul într-o notă motivațională:

"Vreau să mulțumesc fiecărei femei în parte care a fost pe această scenă înaintea mea, oferindu-ne modele, inspirație și curajul de a visa. Dedic acest premiu femeilor care vor urca pe aceste scene, vor câștiga aceste premii și vor cuceri lumea."

Albumul ei de debut, "Dua Lipa", a fost în fruntea topurilor în 2017, iar cel mai nou single, "IDGAF", se află în acest moment pe locul 4 în clasamentul britanic. La doar o lună de la lansare, videoclipul piesei "IDGAF" a adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Tot la începutul anului 2017, artista a fost în top 15 cu 3 piese în mod simultan, "Scared to be lonely" (în colaborare cu Martin Garrix), "No lie" (alături de Sean Paul) și "Be the one".

În cadrul premiilor BRIT Awards, Dua Lipa a interpretat piesa "New Rules", urcând pe scenă alături de dansatoarele ei; aceasta a făcut un show spectaculos, plin de culoare și energie, amintind de cadrele din videoclip.

Trending