Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Donald Glover despre industria muzicală: "Nimeni nu are intenții bune"

Donald Glover, cunoscut sub numele de Childish Gambino, a vorbit deschis despre industria muzicală. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Într-un interviu pentru New Yorker, Glover a declarat:

"Înainte să lansez primul meu album, îmi doream ca oamenii să mă placă, să își dea seama că am intenții bune. Abia ulterior am realizat că nimeni nu are intenții bune – avem cu toții doar stimulente."

În cadrul premiilor Grammy 2018, Childish Gambino a fost nominalizat la cinci categorii, printre care Album of the Year pentru "Awaken, My Love!" și Record of the Year pentru "Redbone", câștigând premiul pentru Best Traditional R&B Performance.

Totodată, acesta a semnat un nou contract cu casa de discuri RCA și pregătește un al treilea material discografic, care va fi și ultimul.

"Apreciez foarte mult acest Grammy. Lucrez la un alt proiect în acest moment. Dar îmi plac finalurile. Cred că sunt importante pentru a progresa."

Childish Gambino a mai explicat că dacă am fi mai împăcați cu lucrurile care se sfârșesc, ar fi mai puține probleme în lume; atunci când trebui să punem punct unui lucru, suntem cumva obligați să progresăm.

Actorul a vorbit și despre serialul lui mult apreciat, "Atlanta":

"Sunt atât de puține povești bune disponibile. De asta nu o sa mai fac muzică prea mult timp și nici <Atlanta> nu mă va interesa cu siguranță pe termen lung. În cel mai bun caz, serialul reușește să îi facă pe oameni mai conștienți. Însă nu poate aduce o transformare pentru ei."

Donald Glover este cunoscut pentru rolurile din filme sau seriale, compune și produce, este scenarist, regizor, comediant și DJ. Glover i-a atras atenția lui Tina Fey de când era student la facultate datorită implicării în sketchurile Derrick Comedy. Actrița a simțit potențialul lui, așa că la doar 23 de ani, Donald a devenit scenarist pentru sitcomul NBC 30 Rock.

Comentează

Trending