Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Donald Glover a apărut în trailerul unui nou film Star Wars

Donald Glover, prezent pe scena muzicală sub numele de Childish Gambino, a apărut în trailerul filmului Solo: A Star Wars Story care a fost prezentat la Super Bowl. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Popularitatea francizei Star Wars a crescut din ce în ce mai mult de-a lungul timpului, filmul "Solo: A Star Wars Story" prezentând povestea tânărului Han Solo și a lui Chewbacca. Prezența actorului Donald Glover în film a fost anunțată în 2016, așa că fanii au așteptat cu sufletul la gură trailerul.

Acesta va interpreta rolul lui Lando Calrissian, alături de Alden Ehrenreich (Han Solo), Emilia Clarke sau Woody Harrelson. Filmul va avea premiera în cinematografe pe data de 25 mai.

Totodată, Atlanta, serialul scris și regizat de Glover, care și apare în anumite episoade, va avea și un al doilea sezon, data apariției fiind comunicată recent. Atlanta i-a adus acestuia numeroase premii printre care o distincție Golden Globe Awards și un Primetime Emmy Awards.

Donald Glover este cunoscut pentru rolurile din filme sau seriale, compune și produce, este scenarist, regizor, comediant și DJ. Glover i-a atras atenția lui Tina Fey de când era student la facultate datorită implicării în sketchurile Derrick Comedy. Actrița a simțit potențialul lui, așa că la doar 23 de ani, Donald a devenit scenarist pentru sitcomul NBC 30 Rock.

În cadrul premiilor Grammy 2018, Childish Gambino a fost nominalizat la cinci categorii, printre care Album of the Year pentru "Awaken, My Love!" și Record of the Year pentru "Redbone", câștigând premiul pentru Best Traditional R&B Performance.

Citește mai multe despre Childish Gambino
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică susține în luna martie 3 concerte „Te iubesc, femeie!"

Ștefan Bănică sărbătorește 8 martie pentru al optulea an consecutiv prin concertele „Te iubesc, femeie!". În luna martie, artistul va...

Închide