Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Donald Glover a apărut în trailerul unui nou film Star Wars

Donald Glover, prezent pe scena muzicală sub numele de Childish Gambino, a apărut în trailerul filmului Solo: A Star Wars Story care a fost prezentat la Super Bowl. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Popularitatea francizei Star Wars a crescut din ce în ce mai mult de-a lungul timpului, filmul "Solo: A Star Wars Story" prezentând povestea tânărului Han Solo și a lui Chewbacca. Prezența actorului Donald Glover în film a fost anunțată în 2016, așa că fanii au așteptat cu sufletul la gură trailerul.

Acesta va interpreta rolul lui Lando Calrissian, alături de Alden Ehrenreich (Han Solo), Emilia Clarke sau Woody Harrelson. Filmul va avea premiera în cinematografe pe data de 25 mai.

Totodată, Atlanta, serialul scris și regizat de Glover, care și apare în anumite episoade, va avea și un al doilea sezon, data apariției fiind comunicată recent. Atlanta i-a adus acestuia numeroase premii printre care o distincție Golden Globe Awards și un Primetime Emmy Awards.

Donald Glover este cunoscut pentru rolurile din filme sau seriale, compune și produce, este scenarist, regizor, comediant și DJ. Glover i-a atras atenția lui Tina Fey de când era student la facultate datorită implicării în sketchurile Derrick Comedy. Actrița a simțit potențialul lui, așa că la doar 23 de ani, Donald a devenit scenarist pentru sitcomul NBC 30 Rock.

În cadrul premiilor Grammy 2018, Childish Gambino a fost nominalizat la cinci categorii, printre care Album of the Year pentru "Awaken, My Love!" și Record of the Year pentru "Redbone", câștigând premiul pentru Best Traditional R&B Performance.

Trending