Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bon Jovi se va reuni în componenţa originală la includerea în Rock and Roll Hall of Fame

La finalul lui 2017 aflam trupele care urmează să fie incluse în Rock and Roll Hall of Fame în 2018, iar Bon Jovi era cap de afiş. Acum descoperim că trupa s-ar putea reuni în componenţa originală la ceremonia oficială de pe 14 aprilie.
Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Alţi artişti care vor fi introduşi la aceeaşi ceremonie sunt Dire Straits, The Moody Blues, The Cars, Nina Simone şi Sister Rosetta Tharp. În ce îi priveşte pe cei de la Bon Jovi, aceştia se vor reuni pe scena de la Cleveland Public Hall în aprilie. Alec John Such şi Richie Sambora vor fi acolo pentru a cânta împreună cu ceilalţi membri ai trupei.

Artiştii au confirmat că vor cânta împreună câteva melodii la ceremonie. Basistul Alec John Such părăsea trupa în 1993, iar chitaristul Richie Sambora a renunţat la grup în anul 2013. Acum se pregăteşte reuniunea cu Jon Bon Jovi, toboşarul Tico Torres şi David Bryan, de la clape.

Bon Jovi pornea la drum ca trupă în 1983 şi avea să lanseze 13 albume de studio. În ultimele luni grupul a fost în ultima etapă a turneului de promovare pentru albumul din 2016, "This House Is Not For Sale". Rockerii care au definit glam-ul anilor '80 au lansat recent şi un single nou, "When We Were Us", inspirat de includerea în Hall of Fame.

Ceremonia de includere în Rock and Roll Hall of Fame este la ediţia cu numărul 33. Printre artiştii care nu au prins listă scurtă din 2018 se numără Kate Bush, Radiohead, Rage Against the Machine şi Judas Priest.

Trupa Bon Jovi ne-a vizitat la Bucureşti în anul 2011, cântând timp de 3 ore în faţa a 60.000 de fani români. Richie Sambora a fost în mare formă, iar Jon Bon Jovi a fost plin de energie, deşi tocmai îşi revenea după o operaţie la genunchi.

Citește mai multe despre Bon JoviJon Bon Jovi
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Lover Man", o înregistrare nelansată a lui Jimi Hendrix de pe noul album ”Both Sides of the Sky” - AUDIO

"Lover Man", o piesă înregistrată de Jimi Hendrix în 1969, este prezentată publicului cu prilejul lansării discului ”Both Sides of...

Închide