Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă o piesă nelansată a lui Chris Cornell, "You Never Knew My Mind" (Versuri Johnny Cash) - AUDIO

2017 a fost un an în care ne-au părăsit mari muzicieni, printre care şi Chris Cornell, care a lăsat în urmă câteva piese ce nu au văzut lumina zilei. Printre acestea se numără şi "You Never Knew My Mind", melodie după versuri de Johnny Cash, pe care o puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Chris Cornell (Soundgarden)
Chris Cornell (Soundgarden)

Poezii pierdute ale lui Johnny Cash au fost inspiraţia pentru a crea albumul "Johnny Cash: Forever Words". La acesta a contribuit şi Chris Cornell, cu timbrul său unic. Pe acelaşi LP regăsim versurile legendei country în interpretarea lui Willie Nelson sau Elvis Costello. "Forever Words" este o creaţie complexă, care include poezii, versuri, scrisori şi melodii compuse după acestea.

Fiul lui Johnny Cash, John Carter Cash este coproducător al acestui proiect, selectând cu atenţie materialele. De-a lungul anilor Cash îşi pusese deoparte versuri pentru viitoare melodii ce nu aveau să mai fie înregistrate. "You Never Knew My Mind" fusese scrisă în 1967 pentru prima soţie a lui Johnny Cash, Vivian. Acela a fost anul în care divorţul celor doi a fost legalizat.

Varianta interpretată de Chris Cornell este o baladă lentă şi plină de angoasă, cu o chitară acustică pe fundal. Pare ideală pentru finalul unui film, sau pentru o scenă dintr-un western, în care se întâmplă ceva tragic. "Johnny Cash: Forever Words" se va lansa pe 6 aprilie prin Legacy Recordings, pe CD, vinil şi în format digital.

Chris Cornell ne-a părăsit în luna mai a anului trecut, artistul sinucigându-se la vârsta de 52 de ani. După moartea sa a fost lansată piesa "The Promise", una dintre ultimele melodii compuse de artist. Cu câteva zile în urma văduva lui Cornell a vorbit despre moartea acestuia şi golul uriaş lăsat în urmă.

Comentează

Trending