Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Ascultă o piesă nelansată a lui Chris Cornell, "You Never Knew My Mind" (Versuri Johnny Cash) - AUDIO

2017 a fost un an în care ne-au părăsit mari muzicieni, printre care şi Chris Cornell, care a lăsat în urmă câteva piese ce nu au văzut lumina zilei. Printre acestea se numără şi "You Never Knew My Mind", melodie după versuri de Johnny Cash, pe care o puteţi asculta mai jos.
Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell (Soundgarden)

Poezii pierdute ale lui Johnny Cash au fost inspiraţia pentru a crea albumul "Johnny Cash: Forever Words". La acesta a contribuit şi Chris Cornell, cu timbrul său unic. Pe acelaşi LP regăsim versurile legendei country în interpretarea lui Willie Nelson sau Elvis Costello. "Forever Words" este o creaţie complexă, care include poezii, versuri, scrisori şi melodii compuse după acestea.

Fiul lui Johnny Cash, John Carter Cash este coproducător al acestui proiect, selectând cu atenţie materialele. De-a lungul anilor Cash îşi pusese deoparte versuri pentru viitoare melodii ce nu aveau să mai fie înregistrate. "You Never Knew My Mind" fusese scrisă în 1967 pentru prima soţie a lui Johnny Cash, Vivian. Acela a fost anul în care divorţul celor doi a fost legalizat.

Varianta interpretată de Chris Cornell este o baladă lentă şi plină de angoasă, cu o chitară acustică pe fundal. Pare ideală pentru finalul unui film, sau pentru o scenă dintr-un western, în care se întâmplă ceva tragic. "Johnny Cash: Forever Words" se va lansa pe 6 aprilie prin Legacy Recordings, pe CD, vinil şi în format digital.

Chris Cornell ne-a părăsit în luna mai a anului trecut, artistul sinucigându-se la vârsta de 52 de ani. După moartea sa a fost lansată piesa "The Promise", una dintre ultimele melodii compuse de artist. Cu câteva zile în urma văduva lui Cornell a vorbit despre moartea acestuia şi golul uriaş lăsat în urmă.

Citește mai multe despre Chris CornellJohnny Cash
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi se va reuni în componenţa originală la includerea în Rock and Roll Hall of Fame

La finalul lui 2017 aflam trupele care urmează să fie incluse în Rock and Roll Hall of Fame în 2018,...

Închide