Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Stone Temple Pilots, "The Art of Letting Go" - AUDIO

Stone Temple Pilots a lansat în această săptămână piesa "The Art of Letting Go", al treilea single de pe viitorul album al trupei. Noul LP se numeşte "Stone Temple Pilots" şi va debuta pe 18 martie.

Publicat

pe

Single Stone Temple Pilots The Art of Letting Go
Single Stone Temple Pilots The Art of Letting Go │ FOTO: Stone Temple Pilots

După ce am ascultat single-urile "Meadow" şi "Roll Me Under", "The Art of Letting Go" aduce o nuanţă melancolică printre creaţiile trupei. Este o baladă rock clasică, cu o percuţie "leneşă" şi solo-uri discrete care se aud cristalin în fundal. Noul solist al trupei este Jeff Gutt, fost concurent la The X Factor, ediţia americană.

Stone Temple Pilots este un grup cu o istorie zbuciumată, având un premiu Grammy în CV, dar şi discuri de platină în anii 90. Solistul său legendar, Scott Weiland a încetat din viaţă din cauza unei supradoze accidentale în 2015. Trupa l-a avut ca solist şi pe Chester Bennington (Linkin Park), care s-a sinucis în vara anului trecut. Ca atare nou venitul Gutt avea predecesori uriaşi cu care să concureze.

A impresionat juriul X Factor în 2013 cântând coveruri după piese precum "Creep", "Dream On" şi "Hallelujah". Vocea sa sensibilă, dar masculină este perfectă pentru a reda durerea şi melancolia şi se completează perfect cu creaţiile chitaristului Dean DeLeo. Jeff Gutt a colaborat şi cu Hollywood Vampires şi a dat o probă pentru a fi acceptat în Stone Temple Pilots în 2016.

Era prezentat oficial ca nou solist în luna mai a anului trecut. Întreg anul trecut a înregistrat în secret noul album împreună cu noii colegi de trupă, Dean DeLeo, Robert DeLeo şi Eric Kretz.

Comentează

Trending