Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noua melodie Stone Temple Pilots, "The Art of Letting Go" - AUDIO

Stone Temple Pilots a lansat în această săptămână piesa "The Art of Letting Go", al treilea single de pe viitorul album al trupei. Noul LP se numeşte "Stone Temple Pilots" şi va debuta pe 18 martie.
Single Stone Temple Pilots The Art of Letting Go

Single Stone Temple Pilots The Art of Letting Go (foto: Stone Temple Pilots)

Urmărește-ne pe

După ce am ascultat single-urile "Meadow" şi "Roll Me Under", "The Art of Letting Go" aduce o nuanţă melancolică printre creaţiile trupei. Este o baladă rock clasică, cu o percuţie "leneşă" şi solo-uri discrete care se aud cristalin în fundal. Noul solist al trupei este Jeff Gutt, fost concurent la The X Factor, ediţia americană.

Stone Temple Pilots este un grup cu o istorie zbuciumată, având un premiu Grammy în CV, dar şi discuri de platină în anii 90. Solistul său legendar, Scott Weiland a încetat din viaţă din cauza unei supradoze accidentale în 2015. Trupa l-a avut ca solist şi pe Chester Bennington (Linkin Park), care s-a sinucis în vara anului trecut. Ca atare nou venitul Gutt avea predecesori uriaşi cu care să concureze.

A impresionat juriul X Factor în 2013 cântând coveruri după piese precum "Creep", "Dream On" şi "Hallelujah". Vocea sa sensibilă, dar masculină este perfectă pentru a reda durerea şi melancolia şi se completează perfect cu creaţiile chitaristului Dean DeLeo. Jeff Gutt a colaborat şi cu Hollywood Vampires şi a dat o probă pentru a fi acceptat în Stone Temple Pilots în 2016.

Era prezentat oficial ca nou solist în luna mai a anului trecut. Întreg anul trecut a înregistrat în secret noul album împreună cu noii colegi de trupă, Dean DeLeo, Robert DeLeo şi Eric Kretz.

Citește mai multe despre Stone Temple Pilots
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sade va lansa prima piesă după 8 ani

Noua melodie a artistei va face parte de pe coloana sonoră a filmului "A Wrinkle In Time". Vă invităm să...

Închide